Ana Sayfa Uncategorized 21 Nisan 2022 215 Görüntüleme

BAŞKAN KANGAL: BU ZENGİNLİĞİN ŞEHRİMİZDEN KOPARILMASINA İZİN VERİLMEMELİDİR

DEVA PARTİSİ İL BAŞKANI KANGAL: REKABET ŞARTLARI OLUŞTURULMADAN BU SÜRECİN TAMAMLANACAĞI DÜŞÜNCESİ, GELİNEN AŞAMA İTİBARİYLE NE YAZIK Kİ DOĞRULANMIŞTIR

Deva partisi il başkanı Av. Mehmet Kangal ihalesi sonuçlanan Maden Rezervleri ihalesine dair değerlendirmelerde bulundu.Açıklamasında alınan sonucun ihalenin verileceği firmanın önceden belirlenmiş olduğu ve rekabet şartları oluşturulmadan bu sürecin tamamlanacağı düşüncesini haklı çıkarır şekilde olduğuna vurgu yapan Kangal,tartışmalı olan bu sürecin daha da olumsuz sonuçlara yol açmaması için Elazığlıların emeklerinin sömürülmesine kesinlikle izin verilmemesi gerektiğini ifade etti.Kangal: ’’Uzun zamandır Elazığ kamuoyunu meşgul eden ve her kesimin önemine binaen üzerinde önemle durduğu Maden İhalesi bugün gerçekleştirilmiş olup, ihalenin verileceği firmanın önceden belirlenmiş olduğu ve rekabet şartları oluşturulmadan bu sürecin tamamlanacağı düşüncesi, gelinen aşama itibariyle ne yazık ki doğrulanmıştır. İki firmanın katıldığı ihalede açılış rakamının çok az bir miktar artırılması suretiyle, henüz sadece %30’u tespit edilmiş olan bu kıymetli madenin, düşük bir miktarla neticelendirilmesi olası bir kamu zararı riskini de arttırmıştır. Sürecin tamamlanması ile birlikte tüm kesimlerde adrese teslim ihale düşüncesi, haklı olarak dillendirmeye devam etmektedir. Bu zenginliğin şehrimizden koparılmasına ve hemşerilerimizin emeklerinin sömürülmesine kesinlikle izin verilmemelidir. Aksi takdirde zaten tartışmalı olan bu sürecin daha da olumsuz sonuçlara yol açacağı akıllardan çıkarılmamalıdır.” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com