Ana Sayfa GÜNDEM 24 Nisan 2022 374 Görüntüleme

BAŞKAN ADAYI ÖNER “İLÇENİN GELİŞMESİ İÇİN ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR”

Maden Bağımsız Belediye Başkan Adayı Mücahit Öner Tarihi Sultan Hamit Han Konağı ve ilçeye yapılacak olan halı saha hakkında açıklamalarda bulundu.

Tarihi sultan Abdülhamit Han Konağı’nın çevre düzenlenmesi, yol geçişi ve taş duvar çalışmalarıyla birlikte tarihi yapının iç, dış restore işlemlerinin devam etmekte olduğunu ifade eden Başkan Adayı Öner,

“Konuyla ilgili olarak çalışan, terini döken ağabeylerimiz ile bir araya gelip, gelinen aşamalar hakkında Bilgi aldık. Sultan Abdulhamit Han Konağı için çabalarımız sonuçlandı. İçişleri bakanı Sn.Süleyman soyluya yazmış olduğum dilekçe ile 10 sene sonra tarihi konak için ödenek çıktı ve restore edilmeye başlanıldı. Tadilat işlemi bitikten sonra hükumet konağı olarak hizmete açılacaktır. Konuyu daha önce de CHP, AK Parti, İyi Parti ve MHP defalarca Meclis’te gündeme getirmişlerdi. Ancak kimse başarılı olamadı bunu ben başardım bana nasıp oldu. İçişleri Bakanlığı tarafından Maden Hükümet Konağı’na devredildi. Ödenek çıktı şu an tadilat ve restore ediliyor.’’İlçemizde Başkan Adayı olarak yoğun bir koşturmaca dönemindeyim mevlam emeklerimizi çabalarımızı boşa çıkarmasın inşAllah hersey memleket için.” dedi.

Bağımsız Belediye Başkan Adayı Sn.Mücahit ÖNER ile yapımı devam eden halı saha hakkında röportaj gerçekleştirdik. Başkan yapımı devam eden tribünlü halı saha ile ilgili şu ifadeleri kullandı.

“İlçemiz bakır maden 2017 yılından 2021 yılına kadar ilçeye halı saha bekliyordu, gençlerimiz komşu ilçelere kendi aralarında para toplayıp minibüs tutup halı sahada top oynamak için gidip gelmeleri beni de fazlasıyla rahatsız ediyordu, tabi siyasetçiler defalarca mecliste gündeme getirdiler kulak arkası yapıldı önemsenmedi bu duruma çözüm üretmek için kendi girişimler ile besmele ile başlayıp 2021 yılında yazılı, görseller ve videolar eşliğinde dilekçemi dosya halinde gençlik spor bakanlığına gönderdim değerlendirmeye alınıp onaylandıktan sonra Elazığ Gençlik Spor İl Müdürlüğüne sevk ettiler ödenek çıktı ve şuan çalışmalar devam etmekte. İlçemize getireceğim ve İlçemize kazandırdığım bütün çalışmaları yakından takıp etmekteyim işimizin basındayız hep bir koşturmaca içindeyim zaten Mevlam emeklerimizi çabalarımızı boşa çıkarmayacaktır. Önce icraat sonra oylar deyimi ile çalışmalarım ve seçim öncesi projelerim arasında yer alan 500 kişilik tribünlü sentetik halı saha, soyunma odalı ve kantin işletmeli sahanın taş duvar çalışmaları kış aylarının hava şartlarından dolayı geçici olarak askıya alınmıştı. Pazar günü gezintisini terini aş eden emekçi işçi abilerimizi ziyaret ederek hoş sohbet edip çalışmaları yerinde inceleyip gelinen son noktalar hakkında bilgi aldık. Taş duvar çalışmaları bitmiştir sentetik çim ve tribün yapım çalışmalarına geçinildi.


Bizleri kırmayıp bu güzel yatırımı ilçemize laik gören Gençlik Spor Bakanı Sn.Mehmet Muharrem Kasapoğluna, Elâzığ Gençlik Spor İl Müdürü Sn. Abdulsamet Eren ve Ekibine’ de teşekkür ederim kendim, halkım ve Maden gençleri adına.
Elazığ İli, Maden İlçesi, Bahçeli Evler Mahallesi,44466 Pafta,647 Ada,1 Nolu Parsel üzerine,1 Adet sentetik çim saha,500 Kapasiteli seyirci tribünü ve soyunma odaları 01.10.2021 Saat :10:00 da Elazığ Gençlik ve Spor İl müdürlüğünde ihalesi yapılarak sözleşme imzalanma tarihi itibarı ile 5 (Beş )gün içinde yer teslimi yapılarak 270 Günün sonunda kurumumuzca teslim alınacaktır.” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com