Ana Sayfa Uncategorized 27 Nisan 2022 183 Görüntüleme

GÜRGÖZELER: ESNAFLARIMIZA CAN SUYU OLACAĞIZ

İYİ Parti Elazığ İl Başkanı Servet Gürgözeler ve İl teşkilatı,  esnaf ziyaretlerine giderek onları dinlemeye devam ediyor. Teşkilatın bu kez durağı kapatılan hastanelerden sonra zor duruma düşen Hastane Caddesi esnafı oldu.

Esnaflar ile görüşerek sorun ve taleplerini dinleyen İyi Parti İl Başkanı Servet Gürgözeler:

Esnaflarımızın yanında,onların sıkıntılarına ortak olmaya devam ediyor. Elazığımızın önemli hastanelerinin yıkılmaya başlaması dolayısıyla, önemli bir cadde konumundayken biranda o caddemizde mağdur bırakılan esnaflarımızın,taksicilerimizin dertlerini dinledik, esnaflarımızla buluştuk.Esnafın sıkıntısı ciddi boyutlarda. Hayat pahalılığı, maliyetler altında zaten ezilmiş durumda olan esnafımızın işlerinin canlanması gerekiyor. Hastanelerin kapatılması ile artık o bölgede canlılık kalmamış ve esnaf iş yapamaz hale gelmiştir. ‘’ dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com