Ana Sayfa Uncategorized 27 Nisan 2022 216 Görüntüleme

TAKSİCİ ESNAFI’NDAN BAŞKAN DURAN’A: GEÇİNEMİYORUZ!

CHP İl Başkanı ve İl Teşkilatı Elazığ’da taksici esnafı ziyaretlerine devam ediyor.

CHP İl Başkanı Av. C. Çağlar Duran ve İl Teşkilatının durağı bu kez de İzzetpaşa Taksi Durağı oldu.

Artan mazot fiyatlarından ve maliyetlerden dolayı yaşadıkları sıkıntıyı dile getiren taksici esnafları zamların durmasını istediklerini dile getirdiler. Kazançları ile geçinmenin zor olduğunu dile getiren taksici esnafları yaşanan ekonomik krizden dolayı sıkıntılarını anlatırken, sadece mazot fiyatlarında değil, iğneden ipliğe her şeye gelen fahiş zamlardan dolayı artık geçinemediklerini ifade ettiler.

BAŞKAN DURAN “YAPILAN ÜCRET ARTIŞLARI KAZANÇLARI ARTTIRMIYOR”

CHP İl Başkanı Duran da taksici esnafının yaşadıkları sıkıntıları dinleyerek çözüm noktasında görüşlerini anlattı. Duran: ‘’ Geldiğimiz noktada tüm vatandaşlarımız, esnaflarımız gibi taksici esnaflarımız da büyük ekonomik sıkıntılarla mücadele ederek ekmeklerini kazanmaya çalışıyorlar. Ancak özellikle mazot fiyatlarındaki artışlar artık gelir gider kalemindeki dengeyi sağlamayı imkansız hale getirmiştir. Şoför kardeşlerimiz taksimetreye ya da minibüs fiyatlarına zam yapılmasını değil, mazot ,vergi gibi gider kalemlerinde iyileştirilme yapılmasını istiyorlar. Yapılan ücret artışları kazançlarını arttırmıyor. Çünkü artan ücretlere rağmen giderler iki üç misline çıkmış oluyor. CHP olarak bütün bu sorunları yakınen takip ediyoruz. Ve tüm vatandaşlarımız gibi esnafımız da biliyor ki çözüm Cumhuriyet Halk Partisi’nde. Halkımızın yanında olmaya devam edeceğiz. İktidarımızda sorun yaratan değil, çözüm üreten bir yönetimle ülkemizi refaha erdireceğiz.’ Dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

GÜÇLÜ AİLESİNİN ACI GÜNÜ

GÜÇLÜ AİLESİNİN ACI GÜNÜ

Tema Tasarım | Osgaka.com