Ana Sayfa Uncategorized 28 Nisan 2022 130 Görüntüleme

FETHİ SEKİN ŞEHİR HASTANESİ’NDE KORONAVİRÜS TEDAVİSİ GÖREN HASTA KALMADI

Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi, yoğun bakım ve yataklı servislerinde tedavi gören koronavirüs vakası kalmadığını kamuoyuna duyurdu.

Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi, yoğun bakım ve yataklı servislerinde koronavirüs hastası olmadığını kamuoyuna duyurdu. Böylelikle, pandemi döneminde bölgenin hasta yükünü taşıyan Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi’de Covid-19 hastası olmayan hastaneler arasına girdi.

Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi tarafından yapılan açıklamada, “Covid-19 hastası olmayan hastaneler kervanına hastanemiz de katılmıştır.  Bugün itibari ile yoğun bakım ve yataklı servislerimizde tedavi gören Covid-19 hastası bulunmamaktadır. Tüm sağlık camiasına şükranlarımızı sunuyoruz” denildi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com