Ana Sayfa Uncategorized 5 Mayıs 2022 171 Görüntüleme

GÜRSEL EROL: ÇARESİZLİKLE YARATILAN POLEMİKLERE CEVAP VERMEYİ UYGUN BULMUYORUM

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, AK Parti Milletvekili Metin Bulut’un sel baskını sonrası kendisine cevaben yaptığı açıklama sonrası bir basın açıklaması yaptı. Açıklamasında Elazığ’ın sorununun milletvekillerinin Elazığ2a sahip çıkmaması olduğunu ifade eden Erol, Metin Bulut’un , çaresizlikle  polemik yarattığını belirterek ı polemiklere karşılıklı cevap vermeyi, onu muhatap almayı doğru bulmadığının altını çizdi. Gürsel Erol:

”AKP Milletvekili Metin Bulut, sel baskını sonrası yaptığımız açıklamaya cevap verme ihtiyacı duymuş.

Metin Bulut, Elazığ’ın seçilmiş bir milletvekili, çaresizlikle yaratmaya çalıştığı polemiklere karşılıklı cevap vermeyi, onu muhatap almayı doğru bulmuyorum.
Biz siyasi anlayışımız gereği doğru bulduğumuz işleri takdir ederiz, yanlışa da yanlış deriz. 20 yıllık beceriksizliği, ihmali telafi edeceğini söyleyen, 20 Mayıs’ta altyapı ihalesini gerçekleştireceğini ifade eden Belediye Başkanı’nın tutumunu olumlu karşıladığımızı dile getirdik.
Bizim işimiz yalan dolan değil, deprem sürecinde söylenen yalanlarla Elazığ’ın geldiği yer ortada.
Elazığ’ın sahibi Elazığlılarsa sorun yok, ama zaten sorun milletvekili arkadaşların iktidar olarak Elazığ’ımıza sahip çıkmaması ve bu kenti sahipsiz bırakmasıdır.

İnşallah ilk seçimde iktidar olarak ELAZIĞ ın kaderini biz değiştirerek bu kenti sahipsiz bırakmayacağız, ilimizi iktidarın uygulamalarında öncelikli ayrıcalıklı örnek bir ELAZIĞ yapacağız.
Sayın Metin Bulut siz de yalanlara dolanlara vatandaşı kandırmaya devam edin bakalım.”

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com