Ana Sayfa GÜNDEM 6 Mayıs 2022 289 Görüntüleme

SİYASETTE ÇİRKİN DİL

Elazığ’da geçtiğimiz günlerde meydana gelen sel felaketinin ardından şehir siyasetinde gergin anlar yaşandı. Yaşanan felakette birçok araç hasar görürken Cumhuriyet Mahallesi “Beyaz Evlerde” 7 apartmandan 2’ si sel felaketi nedeniyle tahliye edildi. Daha önce yaşadığı deprem ve pandemi nedeniyle yaraları sarılamayan Elazığ’a bir darbede sel felaketiyle geldi. Sürekli olarak olumsuz afetlere maruz kalan İlimizde bürokratlar sorunların çözümüne yönelik davranışlar sergilemek yerine siyasi çatışmalara girerek şehirde gergin anlar yaşanmasına sebep oluyor.

İktidar, muhalefet demeksizin el birliği ile şehrin kalkınmasını, yaralarının bir an önce sarılmasını sağlaması gereken ve şehrin meclisteki sesi olan Vekillerimiz siyasette danışıklı dövüşü bir köşeye bırakıp şehrin asıl sorunlarını çözmeye yönelik bir adım attıklarında bu şehrin refah seviyesinin yükseleceği inancındayız. Sürekli olarak siyasi rant peşinde koşarak afetleri kendi çıkarları doğrultusunda kullanmak Elazığ’a var olan bir sevgiyi yansıtmadığı gibi şehrin sorunlarına ve eksiklerine de bir katkı sağlamıyor.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com