Ana Sayfa GÜNDEM 5 Mayıs 2022 213 Görüntüleme

MİLLETVEKİLİ BULUT “SÜREKLİ ALKIŞ PEŞİNDE KOŞMAK SİYASET DEĞİLDİR”

Elazığ Ak Parti Milletvekili Metin Bulut, CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol’a yanıt verdi. Milletvekili Erol’un daha önce kendi memleketi Tunceli’de de görev aldığını ve bu süreçte Tunceli’ye nasıl bir ayrıcalık kazandırdığını soran Milletvekili Bulut “Siyaset krizden, kaostan, afetlerden nemalanma fırsatçılığı değildir. “ ifadelerine yer vererek açıklamalarda bulundu.

Milletvekili Bulut yapmış oluğu açıklamada;
”CHP’ li Milletvekili Gürsel Erol bizi tanıyan herkes bilir ki çaresizlik bizden uzaktır. Biz çare ve çözüm insanıyız. Polemik yaratma meselesine gelince böyle bir derdimiz yok. Gerçekleri karşımızdakinin kim olduğuna bakmaksızın söylemek gibi bir sorumluluğumuz var.

CHP Milletvekili yalan dolanla işlerinin olmadığını iddia ediyor. Bakalım bu iddiasının arkasında durabilecek mi? Göreceğiz!

Evet tekrarlıyorum: Elazığ’ın sahibi Elazığlılardır. Bunun ne demek olduğunu Elazığ’lı olmayan hiç kimse anlayamaz. Kendisi de anlayamaz. Oysa Elazığ’lı olsaydı kastımızın ne olduğunu anlayacaktı.

CHP’li Milletvekili deprem sonrası Elazığ’ın geldiği yer ortadadır diyor. Cumhuriyet Tarihinin rekor konut üretimi Elazığ’da yapılmıştır. Dile kolay 25.000 konut yapılmıştır. Dünyaya örnek olacak büyük bir başarıya imza atılmıştır. Bu başarı Elazığ’da gerçekleşti. Kendisi görmek istemese de hakikat budur.

AK Parti 2 yılda 25 bin konut, 40 okul (büyük oranda tamamlandı), 28 okulun güçlendirmesini, camiler ve bunların alt yapılarını yaparken CHP’li vekil söz verdiği 3 okulun ihalesini bile yaptıramadı. İki yılda üç okul yaptıramadılar. Üç okul yapamayan CHP kalkmış bizleri iş bilmezlikle, hizmet üretmemekle suçluyor.

CHP’li Gürsel Erol bize ithafen yaptığı açıklamanın bir yerinde Elazığ’ı ayrıcalıklı ve örnek şehir yapacaklarından bahsediyor. Kendi memleketi Tunceli’de milletvekilliği yaptı. Tunceli kendisiyle hangi ayrıcalıkları kazandı? Bir anlatsın da bizler de bilelim.

Biz açıklamamızda CHP Belediyelerinin şehirleri nasıl perişan ettiğini örnekleriyle anlattık. Buyursun o öve öve bitiremediği CHP Belediyeciliği ile ilgili ortaya koyduğumuz somut gerçeklere itiraz etsin.

Siyaset krizden, kaostan, afetlerden nemalanma fırsatçılığı değildir. Sürekli alkış peşinde koşmak siyaset değildir. Her fırsatta tribünlere oynamak siyaset değildir. Bu basit hakikatleri CHP’li Milletvekili Gürsel Erol’a hatırlattık ve hatırlatmaya devam edeceğiz.
Bıkmadan, usanmada, sabırla …” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com