Ana Sayfa Uncategorized 6 Mayıs 2022 129 Görüntüleme

Su Topunda Hedef Profesyonel Ligler

Su Topunda Hedef Profesyonel Ligler

Gençlik ve Spor kulübü Su topu takımı Trabzon’da Analig müsabakalarında grup şampiyonu ve Kayseri küçükler müsabakalarında güzel sonuçlar elde ederek Türkiye finallerine katılmaya hak kazandılar.

İl Müdürü Abdulsamet EREN yaptığı açıklamada:” Gençlik ve spor kulübü Su Topu takımı antrenör Bekir Sadak nezaretinde, 25 kız 25 erkek sporcu ile antrenmanlarına düzenli olarak devam ediyorlar. Sporcularımız Trabzon’da Analig yıldızlar müsabakalarında grup şampiyon olmuşlardı yine Kayseri’de yapılan küçükler müsabakasında Türkiye finallerine katılmaya hak kazandılar. Tabii su topu takımımız büyük bir ilgi ile antrenmanla devam ederken gençlik ve spor kulübümüz profesyonelleşme adına her sporcularımızın hedeflerinin olması hem de altyapıdan yetişecek sporcula için yaz aylarında yapılacak olan bölgesel lig müsabakaları ve ikinci lige yükselme maçları için hazırlıklarına devam ediyor. Amacımız takımımızın ikinci lige kız ve erkek takım olarak çıkması ve profesyonel olarak devam etmesidir.

Takımımız antrenmanlarını takip ediyor, her fırsatta hocamızla ve sporcularımızla bir araya geliyoruz.Bugün sporcularımızı antrenmanlarında ziyaret etme fırsatı bulduk.Onları Trabzon’da ve Kayseri’de aldıkları başarılar için tebrik ettik. Ayrıca takımımızı katılacağı, Türkiye finalleri ve ikinci lig’e yükselme müsabakalarında iyi derecelerle dönecekleri konusunda, sporcularımızdan ve antrenörümüz Bekir Sadak’tan söz aldık.”ifadelerine yer verdi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com