Ana Sayfa Uncategorized 7 Mayıs 2022 283 Görüntüleme

YAYALARA YÖNELİK 5 ADIMDA GÜVENLİ TRAFİK UYGULAMASI YAPILDI

Türkiye genelinde uygulanan ‘Yayalar için 5 adımda güvenli trafik’ uygulaması Elazığ’da da gerçekleştirildi. Kentteki etkinliğe Vali Ömer Toraman da katıldı.
Ülke genelinde olduğu gibi Elazığ’da da düzenlenen İçişleri Bakanlığınca başlatılan ‘Yayalar için 5 adımda güvenli trafik’ uygulaması gerçekleştirildi. Elazığ Gazi Caddesindeki uygulamaya Vali Ömer Toraman, İl Emniyet Müdürü Celal Sel ve İl Jandarma Komutanı Albay Ali Yıldız katıldı. Elazığ Valisi Ömer Toraman sürücülere bilgilendirici broşür dağıtıp, araçlardaki çocuklara da trafiğe dikkat amacıyla kırmızı düdük hediye etti. Yoldan geçen yayalarla kısa bir sohbet de gerçekleştiren Vali Toraman yayalardan yaya geçitlerini kullanmaları ve trafik kurallarına uymalarını istedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com