Ana Sayfa Uncategorized 8 Mayıs 2022 563 Görüntüleme

İYİ PARTİ KADIN KOLLARI ANNELER GÜNÜNÜ KUTLADI

Anneler Günü dolayısı ile İyi Partili kadınlar Elazığlı bayanlarla bir araya gelerek karanfil verdiler. İyi Parti Elaziğ Kadin Politikalari Başkani Av. Halide Ataş Tozlu Anneler Gününü kutlayan bir mesaj yayımlayarak parti olarak  Annelerin huzurla, sağlıkla ve bolluk bereket içerisinde yaşayabilmelerini sağlamak hedefinde olduklarını belirtti.Tozlu’nun mesajı şöyle:

”Ayaklarının altındaki cennet vatanımızı korumak için canla başla mücadele eden, şehit ve Gazi olan askerlerimizin anneleri başta olmak üzere Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener Hanımefendi ve tüm Annelerimizin anneler gününü kutlar, hepsinin saygı ve sevgi ile ellerinden öperiz.

İYİ Parti olarak en önemli politikalarımızdan biri Annelerimizin huzurla, sağlıkla ve bolluk bereket içerisinde güzel ülkemizde neşeyle yaşayabilmelerini sağlamaktır.

Annelerimizin ve tüm kadınlarımızın bir köşe başında taciz edilme korkusu yaşamadan, akşam çocuklarıma yemek yapabilecek miyim endişesi taşımadan, okul yolunda elele ve keyifle yol alan çocuğunda aklı kalmadan güvenle yaşayabilmesi için elimizden gelen her türlü özverili çalışmayı ve fedakarlığı göstermeye İYİ PARTİ olarak söz veriyoruz.

Annelerimiz sonsuz sabrın, şefkatin ve fedakarlığın yegane temsilcisidir. Bizlerin vazifesi ise onların emek ve çilelerinin karşılığını vermek için sınırsız bir azimle çalışmak ve en başta ülkemizi sonra da ailemizi müreffeh seviyeye ulaştırmaktır.

Bir gün sonsuz şekilde ayrılmadan önce onların değerini bilmek ve hakettikleri sevgi, saygı, hürmeti göstermek milli karakterimizin, vicdanımızın gereğidir.

Bizi önce karnında, sonra kucağında ve ömür boyu yüreğinde taşıyan, bizleri karakterli, onurlu, şerefli, ahlaklı, cesur ve adaletli birer birey olarak yetiştirmek için tüm ömrünü feda eden Annelerimizin anneler gününü kutlar, değerlerinin bilineceği bir ömür yaşamalarını dileriz.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com