Ana Sayfa Uncategorized 12 Mayıs 2022 552 Görüntüleme

SAADET PARTİSİ’NDE BAYRAK DEĞİŞİMİ

Saadet Partisi Elâzığ İl Başkanı Abdullah Akın, önceki Merkez İlçe Başkanı Sayın Nedim Sadak’ı İl yönetim kurulu üyeliğine atayarak, boşalan Merkez İlçe Başkanlığına Sayın Ahmet Özdemir’i atadı..

1964 yılında Elazığ’da doğan Ahmet Özdemir . İlk, orta ve lise eğitim hayatını Elazığ’da tamamladı. Ardından İnönü Üniversitesi’nde Maden ve Anadolu Üniversitesi İşletme bölümlerinden mezun oldu. Özdemir, Merkez ilçe seçim işleri başkanlığı, il gençlik kolları başkanlığı, il teşkilat başkanlığı görevlerini yürüttü. Fazilet Partisi’nde il seçim işleri başkanlığı ve Saadet Partisi’nde İl seçim işleri başkanlığı, İl Ar-Ge başkanlığı, il teşkilat başkanlığı ve milletvekili adaylığı yapan Özdemir, 15 yıldan bugüne kadar kısa adı ESDER olan Esnaf ve Sanatkârlar Derneği Elâzığ Başkanlığını görevine devam ediyor.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

Tema Tasarım | Osgaka.com