Ana Sayfa Uncategorized 16 Mayıs 2022 643 Görüntüleme

ELAZIĞ FETHİ SEKİN ŞEHİR HASTANESİ’NE “ANNE DOSTU HASTANE UNVANI” ÖDÜLÜ VERİLDİ

 

Sağlık Bakanlığı tarafından, anne sağlığı hizmetlerinin niteliğini ve niceliğini artırarak anne adaylarının güvenli ve nitelikli ortamlarda doğum hizmetine ulaşmalarını sağlayarak, Ulusal Anne Dostu Hastane Kriterlerini karşılayan Elazığ İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi’ne “Anne Dostu Hastane Unvanı” verildi.

Anne Dostu Hastane tescili dolayısıyla İl Sağlık Müdürlüğünde belge takdim töreni düzenlendi. Hizmet Başkanlarının  da hazır bulunduğu tören sırasında “Anne Dostu Hastane Unvanı” na layık görülen Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Erol KELEŞ’ e İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Cahit POLAT tarafından belge verildi.
Tören sırasında bir konuşma yapan İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Cahit POLAT “Anne Dostu Hastane programı, 2010 yılında Sağlık Bakanlığı, Halk Sağlığı Genel Müdürlüğü tarafından belirli kriter ve hizmet sunumu çerçevesinde geliştirilmiştir. Bu kapsamda anne sağlığı ve doğum hizmetlerinin kalitesinin yükseltilmesine yönelik, doğumun ideal koşullarda tek kişilik odalarda, en az müdahale ile normal olarak gerçekleşmesi temel alınmaktadır. Tüm bu koşulların gerçekleştirilmesi yanında ebelik hizmeti geliştirilmesini sağlayan, doğum yapan kadınların güçlendirilmesi ve süreç hakkında aydınlatmaya özen gösteren Hastanemiz Başhekimi Prof. Dr. Erol KELEŞ’e çok teşekkür ederim. Bu belgenin alınmasına çok değerli katkılar sağlamıştır.” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com