Ana Sayfa Uncategorized 16 Mayıs 2022 660 Görüntüleme

OKUL SPORLARI YILDIZLAR FUTSAL YARI FİNAL MÜSABAKALARI SONA ERDİ

12 – 15 Mayıs Tarihleri arasında Şehrimiz ev sahipliğinde gerçekleştirilen, 14 ilden (Elazığ, Van, Adana, Şırnak, Bingöl, Mersin, Gaziantep, Trabzon, Hatay, Batman, Mardin, Kayseri, Kilis, Erzurum) 180 sporcunun katıldığı Okul Sporları Futsal Yıldızlar Yarı Final müsabakaları sona erdi.

Müsabakalarda dereceye giren takımlar;

Erkekler:
1. Mersin
2. Van

Kızlar:
1. Kayseri
2. Kilis

Müsabakaya dair açıklamalarda bulunan İl Müdürü Abdulsamet Eren; Şehrimizin ev sahipliği yaptığı Okul sporları yıldızlar futsal müsabakaları sona erdi. Müsabakalarda takımlarımız galip gelmek için ter döktüler. Galibiyetin mutluluğunu gülerek, eğlenerek sevinenlerin olduğu gibi, mağlubiyetle üzülen gençlerimiz’de oldu. Ev sahibi olarak kafilelerimizin rahatlığı konusunda elinden geleni yapan, şehrimizden memnun ayrılmaları için çaba gösteren ekibimize çok teşekkür ediyorum. Dereceye giren tüm sporcuları ve antrenörleri tebrik ediyor, başarılar diliyorum. ‘Dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com