Ana Sayfa Uncategorized 19 Mayıs 2022 452 Görüntüleme

DURAN: İKTİDARA YÜRÜYEN BİR PARTİNİN İL ÖRGÜTÜYLE ÇALIŞIYORUM

Cumhuriyet halk Partisi Elazığ İl Örgütü ve Milletvekili Gürsel Erol’un katılımıyla gerçekleşen toplantıda seçim çalışmaları için start verildi. Elazığ’da bir otelde gerçekleştirilen davette parti il ve ilçe teşkilatı, ve vatandaşlar yer aldı. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik Ve Spor Bayramı vesilesAtatürk ve şehitler adına yapılan saygı duruşu ve İstiklal Maşı’nın okunması ile başlayan davet daha sonra bayram kutlaması ile devam etti. Konuşma yapan  Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ İl Başkanı Av. Coşkun Çağlar Duran, 9 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik Ve Spor Bayramı’nın önemine ve Türk milleti için taşıdığı değeri vurgularken, 19 Mayıs ruhu ile çalışmalara devam edeceklerini ve 2023 seçimlerinde  iktidara yürüyen bir partinin il örgütü ile çalıştığını belirtti. Duran şunları söyledi:

‘’Cumhuriyet Halk Partisi’nin  kurucusu ,Büyük Türkiye  Cumhuriyeti’nin Ulu Önder Mustafa Kemal Atatğrk’ün 19 Mayıs 1919 tarihinde hissettiği duygularla, kuvayi Milliye ruhuyla yola çıktık.Aynı hissiyatla yolumuza devam edeceğiz.Seçime 13 ay var.Bize çok uzun bir süre görünmesin. Bu süre içerisinde gideceğimiz koskoca bir Elazığ var. Elazığ’ı caddesiyle, sokağıyla değil, köyüyle, beldesiyle mahallesiyle gezeceğiz. Bu tarihten sonra artık seçim havasına girmiş olmamız lazım.Ben örgütüme bu anblamda çok güveniyorum.Artık iktidar olmaya yürüyen bir partinin il örgütüyle çalıştığımı her fırsatta gördüm.Bu tarihten sonra ,yarından itibaren Elazığ’da yaşayan, oy veren vermeyen yarınımızı kurtaracak gençlerden başlayarak herkese dokunup artık başkalarının anlattığı değil, gerçek Cumhuriyet Halk Partilinin, gerçek Cumhuriyet Halk Partisine gönül vermiş kişilerin bizleri, partimizi anlatacağı bir ortamı yakalamamız lazım’’

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com