Ana Sayfa Uncategorized 20 Mayıs 2022 594 Görüntüleme

DEVA GENÇLİĞİ’NDEN AMATÖR SPOR KLÜPLERİNE ZİYARET

DEVA Partisi İl Gençlik Çalışmaları Başkanlığı 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Kapsamında Amatör Spor Kulüplerini ziyaret etti.

DEVA Partisi İl Gençlik Çalışmaları Başkanı Ahmet Batuhan Gürel ve Yönetimi 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında BAL Ligine yükselen Aksaray Gençlik Spor ve Amatör 2.Lig’de yer alan Harput Spor Kulübünü ziyaret etti. Ziyaretle ilgili açıklamalarda bulunan İl Gençlik Çalışmaları Başkanı Ahmet Batuhan GÜREL;

“Amatör Spor Kulüplerimizin varlığı ilimiz için pek çok anlamda çok önemli ve değerlidir. Bizler de DEVA Partisi olarak gençlere ve gençlerin olduğu her yere verdiğimiz önemden dolayı 19 Mayıs gibi gençlere armağan edilmiş bir bayram vesilesiyle ilimizdeki amatör spor kulüplerimizden olan Aksaray Gençlik Spor Kulübü Başkanı Özcan BAL ve Harput Spor Kulübü Başkanı Sabahattin FIRAT ve ekiplerine ziyarette bulunduk. Kendilerine misafirperverlik ve güzel sohbetleri için teşekkür ederiz. Bundan sonra da ilimizdeki amatör spor kulüplerimize ziyaretlerimizi devam ettireceğiz. “ dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com