Ana Sayfa GÜNDEM 22 Mayıs 2022 778 Görüntüleme

DEMİRBAĞ “MUHALEFETİN YAPTIĞI MEZARLIK SULAMA İŞİNE BAK BİRDE MİLLET PARKINA BAK”

Dün STK Platformunda düzenlenen toplantıya katılan Elazığ Ak Parti Milletvekili Zülfü Demirbağ, “Mangalda kül bırakmayan muhalefetin yaptığı mezarlık sulama işine bak birde millet parkına bak. ” ifadelerinde bulunarak Ak Parti Hükümeti’nin Elazığ’a ve Türkiye’ye birçok hizmet yaptığını dile getirdi.

Ak Parti’nin iktidara geldiği günden bugüne birçok faaliyette bulunduğunu ancak bunu yetirince yansıtamadıklarını dile getiren Milletvekili Demirbağ “İstanbul’da bakıyoruz bir çeşme açılıyor veya mezarlıkları sulamak için İmamoğlu bir plastik ibrik alıyor mezarlığı sulamak için ondan sonra büyük bir icraat diye sosyal medyada sunuluyor. Arkasından çeşme açılıyor Kılıçdaroğlu davet ediliyor” dedi. Elazığ Ak Parti Milletvekili Zülfü Demirbağ açıklamasının devamında;

“AK Parti Elazığ’a ve Türkiye’ye neler yapmadı ki. Ama bizler bunu yeterince anlatamadık bunu kabul ediyoruz. Çünkü İstanbul’da bakıyoruz bir çeşme açılıyor veya mezarlıkları sulamak için İmamoğlu bir plastik ibrik alıyor mezarlığı sulamak için ondan sonra büyük bir icraat diye sosyal medyada sunuluyor. Arkasından çeşme açılıyor Kılıçdaroğlu davet ediliyor geleceğin idaresine talep olan bir zat gidiyor çeşme açılışına. Bunların icraatten anladığı bu zaten. Yok çünkü zihniyetlerinin yapabileceği en büyük icraatler bunlar. Bunu kapatabilmek için de Millet Bahçelerine karşı çıkıyorlar. Bugün Millet Kütüphanesi Cumhurbaşkanlığı’nda yapıldı. ben gittim Kovancılarlı gençlerimizi götürdüm gezdik. Ben ilk defa gittim hayran kaldım. Üniversiteli gençler oraya gidiyorlar derslerine çalışıyorlar çaylarını içiyorlar yemek vakti çorba ikram ediliyor. Dünyada eşi yok. Millet bahçesi de bütün dünyanın dikkatini çekecek bir güzellik olacak. Bütün Türkiye orayı görecek ve diyecek ki bu mangalda kül bırakmayan muhalefetin yaptığına mezarlık sulama işine bak birde millet parkına bak. Bunu mukayese etme imkanı vermemek için karşı çıkıyorlar. Biz layıkıyla bu işi yapamadık bugüne kadar çok zayıf kaldık. Eğer bizler yaptıklarımızı anlatabilseydik bunlar konuşamazdı.” ifadelerine yer verdi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com