Ana Sayfa GÜNDEM 23 Mayıs 2022 361 Görüntüleme

1023 KONUTUN KURASI ÇEKİLECEK

24 Ocak 2020 yılında meydana gelen depremin ardından Elazığ’da  yıkılan konutların yapımı ve anahtar teslim süreci devam ediyor. Deprem sonrası yapımına başlanılan 1023 konutun kura çekilişi 24 Mayıs Salı Günü İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü yeni hizmet binasında saat 09,00’da gerçekleştirilecek.

24 Ocak tarihinde  Elazığ’da meydana gelen deprem nedeniyle hak sahibi olan depremzede vatandaşlar için Elazığ Merkez Rezerv alanlarda, Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca (TOKİ) afet konutları yapılarak teslim aşamasına geldi. Meydana gelen 6.8 ve 5.3 depremlerinden hak sahibi olup daha önceki kuralarda konut çıkmayan 1506 hak sahibine Elazığ merkez rezerv alanlardaki toplam 1.023 konutun Kurası, Güney çevre yolu üzerindeki İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü yeni hizmet binasında 24 Mayıs Salı günü saat 09.00’da noter huzurunda çekilecek.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com