Ana Sayfa Uncategorized 25 Mayıs 2022 544 Görüntüleme

GENÇLERİMİZ’DEN ÇOCUKLARIMIZA ANLAMLI SÜRPRİZ

Elazığ Gençlik ve Spor il müdürlüğüne bağlı İzzetpaşa yurdunda kalan öğrenciler ve yurt personeli Fethi Sekin Şehir hastanesi çocuk bölümünde tedavi gören çocuklarla bir araya geldi tedavi gören çocukları unutmayan öğrenciler ve personel çocuklarla keyifli dakikalar geçirip sürpriz hediyelerde takdim etti.

Ziyaret dolayısıyla açıklamalarda bulunan gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet EREN yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi ;” Sosyal sorumluluk projesi kapsamında yurtlarımızdaki öğrenciler ve gönüllü gençlerimiz birçok organizasyona ev sahipliği yapıyor. Yurdumuzda uygulanan komşum projesi bunlardan sadece biri, çocuklarımıza sürpriz yapan ekibimiz çocuklarla bir araya gelerek çeşitli hediyeler de takdim etti. Çocuklarımızın üzerindeki o gülümsemeyi ve mutluluğu gördükçe yaptığınız bu faaliyetlerin öneminin bir kez daha büyük olduğunu gördük.Bu faaliyette yer alan İzzetpaşa yurdu personeline ve gönüllü öğrencilerine bu anlamlı ve düşünceli ziyaretleri için teşekkür ediyorum.”ifadelerine yer verdi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com