Ana Sayfa GÜNDEM 28 Mayıs 2022 533 Görüntüleme

DEVA PARTİSİ “İYİLİK YAP KALPLERE DOKUN” ETKİNLİĞİNE KATILIM SAĞLADI

26 Mayıs 2022 Perşembe akşamı açılış konuşmasını Elâzığ’ın önde gelen isimlerinden ünlü siyaset bilimci Sn. Hamza GÜR’ün yaptığı programda SMA hastası Başak ve Kerem Ali bebekler için düzenlenen konser şölenine bir çok sivil toplum örgütü ile birlikte DEVA Partisi İl Teşkilatı da katılım gösterdi.

Sn GÜR, 2020 yılında yaşanan 6.8 likk deprem sonrasında Elazığlılar için elini bir saniye olsun taşın altına bırakmaktajn vazgecmeyecegini
dile getirdi.

Vatandaşlar tarafından oldukça yoğun ilgi ile karşılanan bu adım “İyilik Yap Kalplere Dokun” gönüllüleri tarafından gerçekleştirilirken, konsere gönüllü olarak katılım sağlayan sanatçılara Güvenlik Politikaları Uzmanı Hamza GÜR tarafından plaketleri takdim edildi.

Konsere katılım sağlayan sanatçılar şöyle:
Kadir Uçan, Emrah Güllü ve Onur Tosun Sahne aldı.

Hamza Gür  “İyilik Yap Kalplere Dokun” Gönüllüsü olarak programın kapanış konuşmasında, katılan tüm konuklara ve sivil toplum kuruluşlarına gönülden teşekkürlerini sundu.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com