Ana Sayfa GÜNDEM 28 Mayıs 2022 563 Görüntüleme

ELAZIĞSPOR SEVDALISI BAYSAL’DAN BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI’NA VİDEOLU DAVET

Daha önce Elazığspor’un 55. yıl dönümünde 55 müşterisine Elazığspor bileti hediye ederek gündeme gelen Elazığ’ın Nailbey mahallesinde erkek berberi olarak hizmet veren Mücahit Baysal, yaptığı nazik davranışı ile hem müşterilerinin gönlünü almış hem de ilimizin Milli değerlerinden olan Elazığspor’a destek olmuştu. Yapmış olduğu açıklamada tam bir Elazığ ve Elazığspor sevdalısı olduğunu dile getiren Baysal, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na Elazığspor’a verdiği destekten dolayı teşekkür bildiren bir video hazırladı. Müşterileri ile hazırlanan teşekkür videosundan renkli kareler yansırken Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’ndan cevap sosyal medya hesabı üzerinden geldi.

Elazığ’da uzun süredir erkek berberi işleten ve daha önce Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Eski Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz ve Futbolcu Göksü Türkdoğan’ın ziyarette bulunduğu Baysal, Elazığspor sevdalısı müşterileri ile Elazığspor’a büyük destek sağlayan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nı beklediğini dile getirdi. Açıklamalarda bulunan Mücahit Baysal;

“Sayın Belediye Başkanımız Şahin Şerifoğulları Elazığ’a ve Elazığspor’a vermiş olduğunuz desteklerden dolayı teşekkür eder salonumuza bekleriz. ComeTo Baysal-On Şahin Başkan” dedi.

Mücahit Baysal’ın videolu olarak yaptığı davete kayıtsız kalmayan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, twitter hesabı üzerinden yapmış olduğu açıklamada;

“Mücahit Kardeşim, nazik davetiniz için teşekkür ediyorum. En yakın zamanda sizleri ziyaret edip çayınızı içeceğimç Sizlere bir tweet kadar yakınız” ifadelerine yer verdi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com