Ana Sayfa GÜNDEM 29 Mayıs 2022 360 Görüntüleme

1. ÇOCUK FESTİVALİ ÇOCUKLARDAN BÜYÜK İLGİ

Elazığ Belediyesi ve Playland Eğlence Merkezi ile ortaklaşa düzenlenen Playland 1. Çocuk Festivali yoğun katılımla gerçekleşti.

Şehit Muammer Faruk Salgar Gençlik Merkezi yanında gerçekleşen etkinliğe çocuklar aileleri ile birlikte katılarak gönüllerince eğlendiler.

3 ayda 30 şehir ve 30 bin çocuğun hayallerine dokunmak için düzenlenen etkinlikte survivor parkı, çizgi film oyun kahramanları ve şişme oyun gruplarıyla çocuklar doyasıya eğlendiler. Oyunların yanı sıra çocuklara sürpriz hediyeler ile pamuk şekeri ve patlamış mısır ikram edildi.

AİLELERDEN BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI’NA TEŞEKKÜR

Etkinliğe çocuklarıyla birlikte katılan Fırat Üniversitesi Genel Sekreteri Prof. Dr. Sinan Akpınar, “Bugün burada Elazığ Belediyesi’nin yaptığı çok güzel bir organizasyona şahitlik etmekteyiz. Küçük çocukların buradaki mutluluklarını görebiliyoruz. Onların buradaki etkinliklere katılması bizi çok mutlu ediyor. Şehrimize büyük bir katkıda bulunduğu için Elazığ Belediyemize teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Fırat Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Yılmaz ise “Belediyemizin düzenlemiş olduğu Playland 1. Çocuk Festivali’ndeyiz. Pandemi döneminde çocuklarımız sportif etkinliklerden uzak kaldıkları için psikolojik olarak olumsuz etkilenmişlerdi. Bu noktada Belediyemizin yaptığı sosyal etkinlikler çocuklarımız açısından çok değerli. Biz de Belediyemizin yanında olduğumuzu göstermek için çocuklarımızla beraber festivale geldik. Hem Üniversitemiz hem de şehrimiz adına Belediyemize teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.

BİLGİNOĞLU: “VATANDAŞLARIMIZA EN GÜZEL HİZMETİ SUNMAYA ÇALIŞIYORUZ”

Elazığ Belediye Başkan Yardımcısı Nazif Bilginoğlu ise etkinliğe olan katılımın oldukça yoğun olduğunu söyleyerek, “Şahin Başkanımızın sürekli söylediği gibi sadece imar ve altyapı belediyeciliği yapmıyoruz. Elazığ Belediyesi olarak sosyal ve kültürel etkinliklere ayrı bir önem veriyoruz. Vatandaşlarımıza en güzel hizmeti sunmaya çalışıyoruz. Bu çalışmalar kapsamında 1. Çocuk Festivali’ni çocuklarımız için düzenledik. Ailelerimiz bu güzel havada çocuklarını alarak etkinliğe katıldılar. Ortam cıvıl cıvıl. Çocuklarımızı böyle bir ortamda sevindirmek bizim için çok güzel oldu.” dedi.

FESTİVAL PAZAR GÜNÜ DEVAM EDECEK

Elazığ Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada ücretsiz olarak gerçekleştirilen etkinliğin, 29 Mayıs Pazar günü aynı alanda 10.00 ile 18.00 saatleri arasında devam edeceği belirtildi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com