Ana Sayfa GÜNDEM 29 Mayıs 2022 487 Görüntüleme

FIRAT ÜNİVERSİTESİ’NDE “RENKLİ” FESTİVAL

motivasyonlarını artırmak istiyoruz. İnşallah bundan sonraki süreçte de etkinliklerimiz devam edecek. Emeği geçen Elazığ Valiliğine, Sivrice Kaymakamlığına ve sanatçılarımız Emrah Güllü ve Onur Yıldız’a teşekkür ediyoruz” dedi.

Fırat Üniversitesi’nde bu yıl etkinlikleri artırdıklarını söyleyen Fırat Üniversitesi Genel Sekreteri Prof. Dr. Sinan Akpınar, “Öğrencilerimizin eğlenmesi, neşelenmesi bizleri çok mutlu etti. Bu etkinliklerden dolayı Fırat Üniversitesi Rektörümüz Prof. Dr. Fahrettin Göktaş hocamıza, etkinlikte emeği geçen Rektör Yardımcımız Mehmet Yılmaz hocamıza ve Furkan Dilaver hocamıza çok teşekkür ediyoruz. Etkinliklerimize tüm hızıyla devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Festivale katılan öğrenciler ise ilk defa bu kadar eğlenceli bir etkinliğe katıldıklarını söyleyerek, Fırat Üniversitesi’nin bu yıl etkinliklerini çok fazla artırdığını bundan dolayı mutlu olduklarını belirttiler. Festivalde çok eğlendiklerini vurgulayan öğrenciler etkinlikler nedeniyle üniversite yöneticilerine teşekkür ettiler.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com