Ana Sayfa GÜNDEM, Uncategorized 31 Mayıs 2022 492 Görüntüleme

BAŞKAN EVSEN “BAŞARI SİZİN ,GURUR ELAZIĞLILARIN”

MOWE’S PROFESSİONAL ın sponsorluğunda Arnavutluk’ tak 22 ülkenin kuaförlerinin yarıştığı yarışmaya Elazığ’dan katılan Erkan Engin Türkiye ve Elazığ’a birincilik kupasını alarak dönüyor. Türkiye’ye 1.liği getiren milli takımıda yer alan ve Elazığ’ı temsilen giden Erkan Engin sevincini sosyal medyadan paylaşırken bir çok kişi ve platformdan tebrik mesajları yayımlandı.

Şampiyon Erkan Engin’i tebrik eden EKKOB Başkanı Ferhat Evsen yayımladığı mesajda şu ifadelere yer verdi:

“Made in Erkan ENGİN..Başarı sizlerin gurur Elazığın…Bu şehirde dünya birincisi çıkıyor.Şampiyonlar Ligi’nde şampiyon olarak ilimize dönecek Erkan ENGİN in , daha nice hayallerinin çizeceğine inanıyorum.

MOWE’S PROFESSİONAL ın sponsorluğunda arnavutluk taki 22 ülkenin kuaförlerinin yarıştığı yarışmada ülkemize 1.liği getiren milli takımımızı ve elazığ ımızı temsilen giden erkan engin kardeşimi tebrik eder hayırlı olmasını dilerim” dedi.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com