Ana Sayfa GÜNDEM 2 Haziran 2022 647 Görüntüleme

IŞIKVER “ÜLKÜCÜ HAREKET EĞİTİM NOKTASINDA VİZYON SAHİBİ BİR HAREKETTİR”

5 Haziran 2022 Pazar Günü yapılacak LGS sınavı öncesinde katıldığı bir televizyon programında gençlik ve eğitime dair açıklamalarda bulunan MHP İl Başkanı Semih Işıkver sınav öncesinde gençlere başarılar dileyerek partisi için gençlerin önemine değindi. Işıkver Milliyetçi Hareket Partisi olarak Elazığ il Başkanlığı’nda da eğitim konusunda ehil kişilerin görev aldıklarını vurguladı. Z Kuşağı olarak adledilen gençler konusunda da değerlendirme yapan Işıkver Türk Gençliği’nin bu gibi sığ sıfatlarla adlandırılmasının doğru olmadığını söyledi.

MİLLİYETÇİ ÜLKÜCÜ HAREKET EĞİTİM NOKTASINDA VİZYON SAHİBİ BİR HAREKETTİR

Elazığ MHP İl Başkanı Semih Işıkver katıldığı televizyon programında gündeme dair değerlendirmelerde bulundu. “Elazığ merkezinde ve ilçelerinde. Hem velilerin kaygılarını alma noktasında hem de evlatlarımızın heyecanlarını bastırma noktasında yine yanlarında olacağız.” ifadelerine yer veren Başkan Işıkver;

‘’Eğitimle başlamak gerekirse eğitim anne kucağından itibaren başlayan bir süreç. Tabii ki eğitimin öğretimin, öğretmenin, bilgiye ulaşmanın bir yaşı yok. 5 yaşında bir sabinin de, 75-80 yaşındaki bir büyüğümüzün de bilgiye ulaşmak gibi bir ihtiyacı var. Dolayısıyla Milliyetçi Ülkücü hareket eğitim noktasında vizyon sahibi bir harekettir. bunu şöyle açıklamak lazım birçok noktada ülkeyi ilgilendiren, toplumu ilgilendiren konularda sayın genel başkanımız işaret fişeği niteliğinde bazı sözler söylediler .Bazı adımlar attılar. eğitim noktasında da biliyorsunuz son dönemde üniversiteye geçişin sınavsız yapılması konusunda bir vizyon noktası ortaya koydular .Dolayısıyla eğitim noktasında genel başkanımızın misyoner bir bakış açısı var. Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ Başkanlığı olarak ben 4 yılı doldurdum 5 yılı icra ediyorum şu anda. Bizim her dönemde eğitim noktasında bir veya iki ehli arkadaşımız olmuştur .Tabii ki LGS Sınavı önemli bir sınav 5 Haziran Pazar günü 9.30’da birçok kardeşimiz sınava girecek.Biz bu sınav sürecine kadar gönüllerini yapalım, bu iş bitsin kenara çekilelim bir düşünce taşımıyoruz . Örneğin 5 Haziran Pazar günü saat 9.30’da 6000 tane su ve küçük hediyeler dağıtacağız. Elazığ merkezinde ve ilçelerinde. Hem velilerin kaygılarını alma noktasında hem de evlatlarımızın heyecanlarını bastırma noktasında yine yanlarında olacağız.” dedi.

YKS SINVI SONRASINDA TERCİH DESTEK NOKTALARI KURACAĞIZ

17 Haziran’da gerçekleşecek ve 30 Haziran’da sonuçları açıklanacak olan YKS için de gençlere destek olmak amacıyla şehirde bir tercih çadırı kurmayı planladıklarını da belirten Başkan  Işıkver bu şekilde alanında yetkin rehberlerle öğrencilere yüksek öğrenimlerinde doğru tercihleri yapmaları konusunda yardımcı olmak istediklerini dile getirdi. Başkan Işıkver;

“17 Haziran’da YKS sınavı olacak, akabinde 30 Haziran’da bu evlatlarımızın kaç puan aldığı ortaya çıkacak. Bizim tercih çadırı gibi bir planımız var. Şehrin belirli noktalarında bir tercih çadırı kuralım Milliyet Hareket Partisi sınavı kazanan öğrencilerimizi puanlarına göre doğru yere yerleştirme konusunda yönlendirsinler bu kardeşlerimiz evlatlarımız doğru yapsınlar diye.’’ dedi.

Z KUŞAĞI DEĞİL, MÜSTESNA TÜRK GENÇLİĞİDİR

Z kuşağı kavramının millet ittifakı tarafından öne sürülen bir kavram olduğunu dile getiren Başkan Işıkver “Z kuşağı koca bir balondur yalandır ilk sandıkta patlayacak Allah’ın izniyle. Bence Türk Gençliği’nin %30-35’i Milliyetçi Hareket partilidir.” ifadelerine yer verdi. Işıkver açıklamalarının devamında;
“Z kuşağına gelince biz bu kuşağı Z kuşağı diye adlandırmıyoruz. Bu daha çok Türkiye’de 6’lı masanın Millet ittifakının adlandırdığı şekilde bir Z kuşağı var Biz onlara müstesna Türk gençliği diye tabir ediyoruz. Onlar Z kuşağına çok güveniyorlar. Z kuşağı diye bir x y z kuşakları var ve Z kuşağı en son kuşak. Bunların bilgiye ulaşımı sosyal medya kullanımı haç safhada çok güçlü bir şekilde iletişim araçlarını çok iyi kullanan bir nesil var. Ve Millet ittifakı buna güvenerek bir siyaset belirlemeye çalışıyor. Bu bir paradokstur. Bizim için müstesna Türk Gençliği televizyon izlemiyor mu? Cumhuriyet Halk Partisi’nin rezilliklerini görmüyor mu? Dolayısıyla Z kuşağına çok fazla yaslanıyorlar bu gençliğin aslında gündemi takip ederken siyasi gündemi veya dünya çapında gündemi takip etmekten aciz bir gençlik olduğunu düşünüyorlar. Bu gençliğin Türkiye’yi anlamadığını yarına dair bir vizyon ortaya koyabilecek bir kapasite olmadığını düşünerek ve buna güvenerek bir akıl tutulması yaşıyorlar. Burada biz neyi desteklersek bizi destekleyecek bir gençlik düşünüyorlar. Z kuşağı koca bir balondur yalandır ilk sandıkta patlayacak Allah’ın izniyle. Bence Türk Gençliği’nin %30-35’i Milliyetçi Hareket partilidir. Bunu en çok net bir şekilde Haziran 2023 tarihinde göreceğiz. Yeni dönemde pırıl pırıl, gözleri parlayan ve geleceğimizin mirasçıları olarak gördüğümüz bir nesil görüyoruz. Gümbür gümbür gelen yeni bir nesil görüyoruz. Ben Yeni dönemde bu farkın da, bu ayrımın da daha net bir şekilde ortaya çıkaracağını ve Milliyetçi Ülkücü Hareketin de bu Türk gençliğinin müstesna kimliği üzerinde çok güçlü bir destek bulacağı noktasında inancım var.’’  dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com