Ana Sayfa GÜNDEM 6 Haziran 2022 845 Görüntüleme

BAŞKAN YILMAZ BELDE HALKININ YÜKÜNÜ HAFİFLETMEK İÇİN SU FATURALARINDA Kİ FAİZLERİN SİLİNECEĞİNİ DUYURDU

Yurtbaşı Beldesi, Belediye Başkanı Yasin Yılmaz’ın çalışmalarıyla gelişmeye ve güzelleşmeye devam ediyor. Belde sakinlerinin refah seviyesini yükseltmeye yönelik çalışmalarda bulunan Başkan Yılmaz, beldeye yeni bir hizmet daha kazandırdı. Geçtiğimiz günlerde  sosyal medya hesabı üzerinde yaptığı duyuruda 9 adet taziye evini yeniden yaptıracağını bildiren Başkan Yılmaz, yapmış olduğu bir diğer açıklamasında Yurtbaşı Belediyesi olarak vatandaşın yükünü hafifletmek için su faturalarında ki faizlerin silineceğini duyurdu.

“Belediyemize içme suyu borcu olan belde halkının 06.06.2022 tarihinden 05.08.2022 tarihine kadar 60 gün süre ile içme suyu borçların peşin ödemeleri halinde gecikme zammı oranındaki %90 tutar silinecektir.” ifadelerinde bulunan Yurtbaşı Belediye Başkanı Yasin Yılmaz;

“Yurtbaşı Belediyesi olarak belde sakinlerimize bir kolaylık sağlayarak su faturalarındaki faizleri siliyoruz. Vatandaşlarımızın sadece ana paralarını ödemeleri halinde faizleri sileceğimizi belirtiyor, her zaman olduğu gibi Yurtbaşı Belde sakinlerimizin yanında olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Belde sakinlerimizin Pazartesi gününden itibaren Belediyemize başvurarak ana paralarını yatırmaları yeterli olacaktır.”dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com