Ana Sayfa GÜNDEM 7 Haziran 2022 657 Görüntüleme

AĞIN BELEDİYESİ DOĞU ANADOLU’NUN İLK MOTOFEST KAMPINI DÜZENLİYECEK

Elazığ’ın Ağın İlçesinde 1-3 Temmuz tarihleri arasında Motofest kampı düzenlenecek. Tüm Doğa severler tarafından büyük bir heyecanla beklenen “Motofest” aynı zamanda Doğu Anadolu bölgesinin  ilk Motofest kampı olarak gündemde yerini almış durunda.

Daha önce yapmış olduğu çalışmalarla Ağın Belediyesi’ne  ve ilçesine birçok kazanım sağlayan Ağın Belediye Başkanı Ali Uslu, bu defa yaptığı çalışma ile tüm doğa severleri buluşturuyor.

“Belediye Başkanı olarak Güzel İlçemizin her alanda sesini duyurmaya, sesi olmaya devam edeceğim.” ifadelerinde bulunan Başkan Uslu, sadece sosyal belediyecilik alanında değil aynı zamanda ilçeye ekonomik olarak da birçok kazanım sağladı.  Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Uslu;

“Fırat’ın Saklı Cenneti Ağın Belediye Başkanı herkese saygılar sevgiler sunuyorum. Otomobil bedenimizi, motosiklet ruhumuzu taşır. Otomobille bir yere giderken sadece gidersiniz, motosikletle giderken o yolu yaşarsınız. Köprümüzün yapılmasıyla karayolu ulaşımı  sağlanmış oldu, bizde gönül köprüsü kurmaya elçiyiz. Yukarı Fırat Havzası Bölgesinde bulunuyoruz. 1974 yılında kurulan Keban Barajı’nın sularla çevrilmesinden sonra ilçemizin ulaşımı karayolundan kesilmişti. Gördüğünüz köprünün altında Eski Karamağara Köprüsü var. Tarihde de Yukarı Fırat Havzasın’ da da Karamağara Köprüsü olarak adlandırılan şuan 520 m uzunluğunda ki köprü üzerinden geçiş yaptık “Fırat’ın Saklı Cenneti” bu coğrafyada Arapgir, Kemaliye, Ağın 3 ilçenin birleşmesiyle farklı bir turzime, farklı bir kültüre sahip olan ilçemize herkesi bekliyoruz. 2019 yılında Milli Emlak Genel Müdürlüğünden tahsisini aldığımız 60 dönümlük bir alan yarımadadayız burada. Söze başlamadan önce “Moto23’e” gönül veren tüm motosiklet sevdalısı  kardeşlerimize teşekkür ediyorum onlar bize ilham kaynağı oldular. Ağınımızı sevdiler, bizde bundan sonraki süreçte motosiklet hayranlarına, karavancılara, doğaseverlere, burda bir eser bırakalım diye Belediye Meclisi’nde Ocak ayında ki meclis toplantımızda burayı kamp alanı ilan ettik. Şimdide Ağın Belesiyesi MotoKAmp alanı ilan ediyoruz. Bundan sonra ki süreçte de inşallah doğa severleri özellikle karavan severleri herkesi bekliyoruz festivalimize.” dedi.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com