Ana Sayfa GÜNDEM 8 Haziran 2022 471 Görüntüleme

ELAZIĞLI ESNAF “BU KADAR HIRSIZLIĞA RAĞMEN VARIZ, YAŞADIKLARIMIZ CİDDİ BİR TRAVMA”

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Elazığ Kadın Çalışmaları Başkanlığı öncülüğünde DEVA Partisi İl Teşkilatı esnaf ziyaretlerinde bulundu. Ziyareti esnasında bir esnaf işlerinin çok kötü olduğunu ifade edferek: ‘’ bu kadar hırsızlığa rağmen hala varız, ayaktayız’’ dedi.
DEVA Partisi Elazığ İl Teşkilatı esnaf ve vatandaşlara ziyarette bulundu.Ziyarette hem parti politikalarını hem de gündeme dair sorunlarla vatandaşı dinleyen teşkilat üyeleri çözüm önerilerini de vatandaşlara anlattılar.


BU KADAR HRSIZLIĞA RAĞMEN VARIZ
Ziyaretlerde konuşan bir esnaf yaşadığı sıkıntıları ve mutsuzluğu anlatarak şunları söyledi:’Bu kadar hırsızlığa rağmen varız. Bu bir travma. suratlarımız düştü, umutsuzluk çöktü. Ne yapıyoruz, ne yapmıyoruz belli değil. Ne konuşuyoruz belli değil. Hakikaten bu çok ciddi bir travma.Geçen zaman içerisinde düzelir diye umut ediyoruz inşallah.’’
Bir vatandaş da yaşadığı zorlukları ve sıkıntıları anlatarak şunları söyledi::’’ Çok sıkıntı var. Bu bizi direkt etkilediği için konuşalım.Çok haksızlık var. Ben şahsen kendi adıma umutsuzum ‘’

DEVA Partisi İl Başkanı Mehmet Kangal’da herkeste aynı mutsuzluk ve bıkkınlık var. İnsanlarımız mutsuz, dinin siyasete alet edilmesinden rahatsız.Ziyaretlerimizde görüyoruz ki vatandaşlarımız her anlamda bir değişim istiyorlar. Değişim DEVA Partisi ile birlikte gerçekleşecek.”dedi.

KAPANMAK MÜSLÜMANLIK DEĞİLDİR
Ziyarette bir esnaf ‘’ ben açık da olabilirim, ben kapalı da olabilirim. Ben kapalılığı Müslümanlık olarak görmüyorum. diyerek giyim kuşam üzerinden din istismarı yapılmasını eleştirerek şunları söyledi:’’ Yani ben açıkta olabilirim, ben saçık da olabilirim. Ben giymiyorum. Ben açık giyiniyorsam, bu Müslümanlık olmadı demek değildir. Yani kapanmak Müslümanlık değildir. Ben bunu kendime yakıştırdığım için giyiniyorum. Senin giyimini de çok beğeniyorum. Kimse kimsenin giyimine, başörtüsüne, dinine bu işi alet etmesin. Beni çekin, yayın.Benim hiçbir korkum yok. Bana diyorlar ki sen konuşuyorsun. Ben korkmuyorum. Benim korktuğum yukarıda .Temennimiz değişim ,temennimiz değişsin artık..’ dedi.
Lokanta işleten bir esnaf da şunları söyledi:’’ Hal yok bizde. Haber maber dinlemiyoruz. Burada psikolojimiz bozuk.Gelen müşterinin de kahrını çekiyoruz. Herkes dertli.’’ Dedi.
Ziyarette DEVA Partisi İl Kadın Çalışmaları Başkanı Nihan Yeşilgül Çelik yaptığı açıklamada “DEVA Partili kadınlar ve yönetimimizle beraber Esnaflarımızı ziyaret ettik. Bu ziyarette Esnaflarımızla tanıştık, kendilerini partimize destek olmaya ve üye olmaya davet ettik. Esnaflarımızın sorunlarımı dinleyerek eylem planlarımızdan bahsettik. İlgi ve alakalarından dolayı kendilerine teşekkür ederiz^ dedi

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com