Ana Sayfa GÜNDEM 9 Haziran 2022 421 Görüntüleme

ELAZIĞ BELEDİYESİ YOL GENİŞLETME VE ASFALT SERİM ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Elazığ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, asfalt ve yol genişletme çalışmalarına devam ediyor.

Bu kapsamda Elazığ Belediyesi’ne bağlı ekipler, bir yandan alternatif güzergâhlar oluşturarak vatandaşlara daha kolay bir ulaşım imkânı sunarken bir yandan da mevcut yolların bakım ve onarımını gerçekleştiriyor.

EŞREF BİTLİS CADDESİ TRAFİĞE HAZIR

Ataşehir Mahallesi Orgeneral Eşref Bitlis Caddesi’nde yol genişletme ve asfalt serim çalışmalarını gerçekleştiren belediyeye bağlı ekipler; 800 metre uzunluğunda, 10,5 metre genişliğindeki 3 şeritli yolu genişleterek kullanıma hazır duruma getirdi.

Trafiğin aksamaması için özen gösteren ekipler kısa süre içerisinde çalışmalarını tamamlayarak vatandaşların hizmetine sundu.

Elazığ Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada; şehir genelinde yol yapım ve yol genişletme çalışmalarının devam ettiği belirtilerek, Ataşehir Mahallesi Orgeneral Eşref Bitlis Caddesi’nde bulunan yolun iki şeritten üç şeride çıkartılarak daha kullanışlı duruma getirildiği kaydedildi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com