Ana Sayfa Uncategorized 9 Haziran 2022 381 Görüntüleme

MİLLİ TAEKWONDOCU GÜLSE POLAT AVRUPA 2.Sİ

Geçtiğimiz günler de Bulgaristan Sofya kentinde düzenlenen Multi European Games Taekwondo Avrupa Şampiyonası’nda mücadele eden Ülkemizi ve Şehrimizi eden Milli Sporcumuz Gülse Polat, 57 kiloda Avrupa 2.si oldu.

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Gülse kızımızı yürekten kutluyorum. Daha öncesinde Ankara’da Türkiye Şampiyonu olmuş Milli Sporcumuz. Yetenekli ve azimli sporcumuz, Bizler elimizden gelen desteği sağlıyoruz, pandemiden ötürü müsabakalar da aksaklık yaşandı veya iptal edildi, ertelendi. Artık böyle bir durum söz konusu değil, İnşallah Gülse’nin adını derecelerle daha sık duyacağımız bir sporcumuz olacak. Üzerinde ciddi emekleri olan Akın Keleş hocama ve Suat Acar hocama teşekkür ediyor, Gülse Polat’ı ve ailesini tebrik ediyorum, dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

METİN FIRAT YENİDEN BAŞKAN

METİN FIRAT YENİDEN BAŞKAN

Tema Tasarım | Osgaka.com