Ana Sayfa Uncategorized 10 Haziran 2022 664 Görüntüleme

YENİDEN REFAH PARTİSİ BÖLGE KOORDİNATÖRÜ AV.İBRAHİM GÖK İSTİNAF MAHKEMELERİ İCİN SİYASİLERİ UYARMIŞTI…

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, 3 ilde istinaf mahkemesi kurulmasına ilişkin kararın Resmi Gazete’de yayımlandığını duyurdu.

Yayımlanan kararda Malatya, Denizli ve Tekirdağ illerinde istinaf mahkemeleri kuruldu.

YENİDEN REFAH PARTİSİ BÖLGE KOORDİNATÖRÜ İBRAHİM GÖK, ELAZIĞLI SİYASİLERE SESLENMİŞTİ
Gök, Şehir Masası’nda yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullanmıştı: “İstinaf Mahkemesi’nin Malatya’da kurulma çalışması başlatıldı. Hatta kanunu çıkmadan yer falan uğraşılıyor. Oradaki siyasetçi arkadaşların gayretinden bahsediyorum.

Malatya’da kurulduğunda hangi iller bağlanacak diye baktığınızda Elazığ, Adıyaman ve Malatya. 3 ilden bahsediyoruz. Şimdi biz diyoruz ki Elazığ, Tunceli, Bingöl, Muş, Malatya ve Diyarbakır. Bu kadar internaltı olan ilden bahsediyoruz. Bu ilde istinaf mahkemesi kurmayacaksınız da götürüp Malatya’ya mı kuracaksınız? İstinaf mahkemesinin özelliği şudur: Hem yerel esnafın ciddi manada kazancı olacak bir çalışma olacaktır hem de buradaki hukukçu arkadaşların kazancı açısından ciddi katkılar sağlayacaktır.

Siyasetçi arkadaşlara buradan sesleniyorum. Bakın daha kanun hazırlanıyor. Nerede kurulacağı kesin değil ama bizim yaptığımız takibe göre Bakanlıkla yaptığımız görüşmeye ve Malatya’daki arkadaşlarla yaptığımız görüşmeye göre Malatya’da şu an binasını bile hazırlamışlar. Ben de şunu söylüyorum: Elazığ’da iktidar partisinin çok güçlü insanlar olduğunu iddia ediyor. Biri MKYK üyesi bir diğeri başka görevde olan iki tane bakan yardımcısı arkadaşımız var. O arkadaşlara sesleniyorum. Hatta bakan yardımcısı arkadaşımız da hukukçu. O da bilir ne demek istediğimi. Gelin şu işi Elazığ’da kurun, biz sizin heykelinizi kapısının girişine dikelim. İstinaf mahkemesi kaçmadan göçmeden lütfen mücadelesini yapın.”

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com