Ana Sayfa GÜNDEM 11 Haziran 2022 485 Görüntüleme

MİLLİ SPORCU CANPOLAT ELAZIĞ’A YENİ BİR GALİBİYETLE DÖNDÜ

11 yaşında güreş eğitimi almaya başlayan ve daha önce Avrupa ve Milli Takım seçmelerinde Türkiye 3. sü Elazığ 1. si olan Yunus Emre Canpolat başarılarına bir yenisini daha ekledi.

Elazığlı Milli Güreşçi Yunus Emre Canpolat Antalya’da düzenlenen Okul Sporları Yağlı Güreş  Türkiye Şampiyonasında Türkiye 3.’sü olarak Elazığ’a bir şampiyonluk daha kazandırdı. Katıldığı birçok müsabakadan büyük zaferlerle ayrılan Canpolat ilimizi temsil etmeye devam ediyor.

Antalya’da düzenlenen Okul Sporları Yağlı Güreş Türkiye Şampiyonasında Türkiye 3.cü olan Milli Güreşçimiz Canpolat için Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada;

Antalya da düzenlenen Okul Sporları Yağlı Güreş Türkiye Şampiyonasında ilimiz sporcusu Yunus Emre Canpolat Türkiye 3. olmuştur. Sporcumuzu ve Antrenörlerimizi tebrik ediyor, başarılar diliyoruz.” denildi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com