Ana Sayfa Uncategorized 17 Haziran 2022 477 Görüntüleme

TÜRK OCAKLARI’NDAN JANDARMA ALAY KOMUTANI ALBAY ALİ YILDIZ’A ZİYARET

 

Türk Ocakları Elazığ Şube Başkanı Vahit Dabak ve yönetimi Jandarma Alay Komutanı Kıdemli Albay Ali Yıldız’ ı ziyaret etti. Değerli Ordumuzun Kolluk Kuvveti Jandarmanın güven ve başarılarını dile getiren Dabak ziyaret sonrası yaptığı açıklamalarda şunları söyledi:

‘’ Ülkemizin ve milletimizin huzurunu, can ve mal güvenliğini, büyük bir özveriyle sağlayan Jandarma Teşkilatımızın 183. kuruluş yıldönümünü kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Milletimizin huzuru için şeref ve fedakârlıklarla dolu geçmişine dayanan, gücünü yasalardan, desteğini aziz milletimizden alan Türk Jandarma Teşkilatı; başarıları ile her daim milletimizin gurur ve güven kaynağı, Kamu Özgürlüklerinin, Hukuk Güvenliğinin de güvencesi olmuştur.

Kadro yapısında askerin bulunması, kolluk faaliyetlerindeki disiplinli  çalışmaları ile Jandarma Teşkilatımız; her daim Dünya tarihinde büyük kahramanlıklara adını yazdırmış milletimizin gönlünde taht kurmuştur.

Türk Ocakları Teşkilatımızın Bu duygu ve düşünceleriyle Jandarma Teşkilatımızın 183. kuruluş yıldönümünü kutluyor, vatan uğrunda hayatlarını kaybeden aziz şehitlerimizi rahmet, gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor, görevi başındaki tüm teşkilat mensuplarımıza sağlık, huzur ve başarılar diliyorum.’’

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com