Ana Sayfa Uncategorized 20 Haziran 2022 454 Görüntüleme

TAKSİCİLER MAZOT FİYATLARINI PROTESTO ETTİLER

Elazığ’da taksi şoförleri artan mazot fiyatlarına tepki göstermek amacıyla bir eylem düzenlediler. Taksici esnafı mazot fiyatlarının, araç bakım ve onarımının ve vergilerin yükü altında ezildiklerini söyleyerek mazot zamlarının geri çekilmesini istediler.

Elazığ’da bir araya gelen 200’den fazla taksici art arda zam gelen akaryakıt fiyatlarına tepki gösterdi. Taksiciler Eski Devlet Hastanesi’nin önünde bir araya gelerek Elazığ Şoförler Odası’na kadar konvoy yaptı. Taksi şoförlerinin yaptığı bu protestoya birçok Elazığlı sivil vatandaşlarda katılarak destek gösterdi.

Elazığ’da taksi şoförleri artan mazot fiyatlarını protesto ettiler. Eylemde konuşan taksiciler  amaçlarının dertlerini anlatmak olduğunu ve kimseyi rahatsız etmeden tepkilerini dile getirmek istediklerini söylediler.

Eylem esnasında konuşan taksiciler ” Akaryakıt zamları belimizi büktü.Sigorta veri bakım masraflarına yetişemiyoruz. Devletten taksimetre ücretlerine artış istemiyoruz. İsteğimiz bu zamların geri çekilmesidir diyerek tepkilerini dile getirdiler.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com