Ana Sayfa GÜNDEM 23 Haziran 2022 606 Görüntüleme

AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ÖZHASEKİ AK PARTİ TEŞKİLAT MENSUPLARIYLA BİR ARAYA GELDİ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, yerel yönetimler başkan yardımcıları ile çevre illerden gelen belediye başkanları AK Parti Elazığ İl Başkanlığı’nı ziyaret ettiler.
Elazığ Belediye Başkanları İstişare Toplantısı’na katılmak üzere ilimize gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki Elazığ’da bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Özhaseki, teşkilat mensuplarına 2023 seçimlerinin önemini anlatarak daha çok çalışmak gerektiğini kaydetti.

YILDIRIM: BELEDiYE HİZMETLERİNDE “ÖZHASEKİ” MARKA OLMUŞTUR
AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki’nin Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı yaptığı dönemlerde efsane hizmetlerle adından söz ettirdiğini belirterek şunları söyledi:
“Bakanımız, Genel Başkan Yardımcımız ve Yerel Yönetimler Başkanımız Mehmet Özhaseki’yi şehrimizde ağırlamaktan dolayı onur duyduğumuzu belirtmek isterim. Kendisi her zaman bizlere örnek olmuş vefa timsali biridir. Belediye başkanlığı yaptığı dönemlerde hizmette çığır açmış, ‘Haseki Belediyeciliği’ örneği sergilemiştir. Hatta bizlere rakip olan bazı belediyelerde bakanımızın projelerinden istifade etmiştir. Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’la uzun yıllar yol arkadaşlığı yapan bakanımız, beş dönem üst üste aralıksız belediye başkanlığı yapmıştır. Bizler 22 aydan beri İl Başkanlığı görevini yürütüyoruz. Öncesinde 5,5 yıl İl Başkan Yardımcılığı görevinde bulundum. Erdemliler Hareketi’nden beri bu davanın içinde yer aldığımı belirtmek isterim. Bizler nasibe inananlardanız. Akıl program yaparken, kader oturmuş ona gülermiş. Siyaseten zaman zaman hırslarımız öne çıkabilir. Ama şuna kanaat getirmeliyiz; nasip olmadan hiçbir şey olmaz.”
OMUZUNA DOKUNMADIĞIMIZ KİMSE KALMAMALI!
AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Elazığ Teşkilatı olarak gece gündüz demeden şehir insanının derdiyle dertlendiklerini ifade ederek, omuzuna dokunmadık tek bir kişi kalmayana dek çalışmaya devam edeceklerini söyledi. Yıldırım, sözlerine şöyle devam etti:
“Her ne sebeple olursa olsun bizlere küsen insanlarımızı ziyaret ederek onları yeniden teşkilatımıza kazandırmanın yolunu arayacağız. Bizlerle temas kurmayan hemşerilerimizle de bir araya gelerek onlarla da yol arkadaşlığımızı sürdüreceğiz. Önümüzdeki yıl gerçekleşecek olan seçimlerde Elazığ Teşkilatı olarak büyük bir azim ve kararlılıkla çalışmalarımıza devam edeceğiz. 2023 seçimlerinin öneminin ne denli büyük olduğunu bir kez daha ifade etmek isterim. Şimdiye kadar yapılan tüm seçimleri toplayın, 2023 seçimlerinin gerçekleşen tüm seçimlerden daha önemli bir seçim olduğunun altını önemle çizmek istiyorum. Çünkü kazanımları kaybetmek oldukça vahim bir durumdur. Bizler AK Partililer olarak alnımızı dik tutacağız. Övünecek çok projemiz ve hizmetimiz var. Teşkilatımız ellerinden gelen çabayı sergiliyor. Bundan sonra daha çok çalışacağız. Liderimize, reisimize en iyi desteği sunmanın çabası içinde olacağız.”

ÖZHASEKİ: ALLAH BİRLİĞİMİZİ BERABERLİĞİMİZİ DAİM KILSIN
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, Elazığ’a geldikleri andan itibaren kendilerini yalnız bırakmayan AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım’a, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na ve teşkilat mensuplarına teşekkür ederek açıklamasında şunları söyledi:
“Allah birliğimizi, beraberliğimizi, dirliğimizi devam ettirsin. Birlik ve beraberliğimize zarar verecek insanlara da fırsat vermesin. Yıllardır Sayın Cumhurbaşkanımıza destek veriyorsunuz. Gerek genel seçimlerde gerekse yerel seçimlerde sonuna kadar Cumhurbaşkanımızın arkasındasınız. İyi günde ve kötü günde her zaman bizlerin yanındasınız. Hayat bir mücadeledir. Sizler bugün bu toplantıya katılım sağlamak için işinizi gücünüzü bırakıp geldiniz. Bir tarafta nefis diğer tarafta kalbimiz var. Nefis diyor ki yan gelip yatayım kalp ise bu dünyaya mücadele etmek için geldiğimizi söylüyor. Bizler kalp ve ruhtan yana tavır sergileyerek bu mücadelenin içinde yer almalıyız. Yani hak ve batıl mücadelesinde iyilerle beraber olarak çevremize faydalı işler yapmalıyız. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, davasını azim ve kararlılıkla yürüten bir liderdir. İstanbul’da Refah Partisi İl Başkanlığı yaptığı dönemlerde kapı kapı gezerek davasını anlatmış ve herkesle kucaklaşmıştır. Sonrasında ülke insanının büyük bir çoğunluğunun desteğiyle bugün Cumhurbaşkanlığı makamına gelmiştir. Allah’a şükürler olsun ki o kadar çok hizmet yapıldı ki bu icraatlarda hepinizin desteği bulunmakta. 15 Temmuz hain darbe girişiminde yine sizler tankların önünde durarak Milli İrade’ye sahip çıktınız. AK Parti hükümetleri dönemlerinde tüm bakanlıklar çok büyük projelere imza attı. Vesayetin çökertilmesi, özgürlük alanlarının genişletilmesinden tutun da birçok alanda AK Parti milletin sesine kulak verdi. Eskiden yurtdışından bir kurumun temsilcisi geldiğinde hazır ola geçen bir zihniyet varken bugün hiçbir kuruma taviz vermeyen bir anlayışla yolumuza devam ediyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle Elazığ Teşkilatımızın her bir ferdine bizleri yalnız bırakmadıkları için teşekkür ediyorum.”
ÖZHASEKİ, MERKEZ İLÇE BAŞKANI ÖMER FARUK ÇELİK ve GENÇLİK KOLLARI İL BAŞKANI EMRE BURAK KÜRÜM’LE BİR ARAYA GELDİ
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, teşkilat mensuplarıyla yaptığı toplantı sonrasında AK Parti Merkez İlçe Başkanı Av. Ömer Faruk Çelik ve Gençlik Kolları İl Başkanı Emre Burak Kürüm ile bir araya geldi. Merkez İlçe Başkanı Çelik, çalışmalarla ilgili bilgi verirken, Gençlik Kolları Başkanı Kürüm de gençlik kolları çalışmaları hakkında Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki’yle bilgi alışverişinde bulundu. Özhaseki daha sonra gençlerle bir süre sohbet etti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com