Ana Sayfa GÜNDEM 24 Haziran 2022 441 Görüntüleme

MADEN ŞEHİT CENGİZ ERDUR DEVLET HASTANESİ’NDE BİR İLK.. DİŞ PROTEZ LABORATUVARI AÇILDI

İl Sağlık Müdürlüğümüze bağlı Maden Şehit Cengiz Erdur İlçe Devlet Hastanesi’nde düzenlenen Diş Protez Laboratuvarı düzenlene bir törenle hizmete sunuldu.
İl Sağlık Müdürlüğümüze bağlı ilçe devlet hastanelerimizde bir ilk olarak hizmete açılan Diş Protez Laboratuvarı’nın açılış törenine İl Sağlık Müdürümüz Prof. Dr. Cahit POLAT, Hizmet Başkanlarımız ve hastane yönetimi katıldı.
Açılış töreni sırasında bir konuşma yapan İl Sağlık Müdürümüz Prof. Dr. POLAT “ Maden Şehit Cengiz Erdur Devlet Hastanemiz kış aylarında yaklaşık 10 bin nüfusa hizmet vermektedir. Yaz aylarında ise bu sayı 25 bini geçmektedir. İlçemizin Elazığ il merkezine uzaklığı hepimizin malumudur. Amacımız bu yöredeki hastalarımızı mağdur etmeden imkanlarımız dahilinde yerinde sağlık hizmet sunmaktır. Bu gün burada hizmete açmış olduğumuz Diş Protez Laboratuvarımızı da bu amaçlar doğrultusunda düzenlenerek halkımızın hizmetine sunulmuştur. Maden ilçemize yakınlıkları itibariyle Alacakaya ve Ergani’de yaşayan hastalarımızda diş protez tedavilerini burada rahatlıkla yapabileceklerdir. Diş protez, kanal tedavi ve çeşitli dolgu hizmetlerinin verileceği Diş Protez Laboratuvarımız ilçe hastanelerimiz arasında bir ilk olma özelliğini taşımaktadır. Bunu da özellikle vurgulamak istiyorum. Hizmet çeşitliliği yönünden de ilçe hastanemize önemli katkılar sunan Laboratuvarımızın hizmete sunulmasında emeği geçen hastane Başhekimi Uzm. Dr. Hüseyin DURU başta olmak üzere tüm çalışanlarımıza teşekkür ederim. Bölge halkı ve hastalarımıza hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com