Ana Sayfa Uncategorized 25 Haziran 2022 447 Görüntüleme

AKIN: ESNAFA “İŞLERİNİZ NASIL ? DİYE SORMAYA HAYA ETTİM!”

Saadet Partisi Elazığ İl Başkanı Abdullah Akın ve parti teşkilatı Eazığ’da Şıra Meydanı’nda esnaf ziyaretlerinde bulundu. Ziyaretlerinde esnafın alım gücünün azlığından ve iş yapamamaktan dolayı şikayetlerini dile getirdiklerini belirten Akın, ” Esnafımıza işleriniz nasıl diye sormaya haya ettim.Çünkü Şıra Meydanı sokakları bomboştu. Esnaflarımız iş yapamadan dükkanını kapatıyor.” dedi. Esnafın içinde bulunduğu sıkıntıları bir yıl içinde bitireceklerini söyleyen Akın şu açıklamalarda bulundu:

”Bugün Şıra Meydanında bulunan esnaf kardeşlerimizi ziyaret edip onlarla sohbet ettik. Elazığ’ın yetiştirdiği bir evladı olarak Esnaf kardeşlerimize “işleriniz nasıl” diye sormaya ilk defa haya ettim. Çünkü Şıra meydanımızın sokakları bomboş. En yoğun olması gereken günde insanlarımızın alım gücü kalmadığı için esnafa uğrayıp bir ihtiyacını alamıyor. Çoğu esnafımız siftah yapamadan dükkanını kapatıyor. Bu insanların bir ailesi ve hayatı var. Bir gencimizin “bu memlekette artık yaşamak istemiyorum, AKP EKMEĞİMİZİ ELİMİZDEN ALDI” demesi bizleri sarstı. Şükürler olsun ki Esnafımız sorunun kaynağını biliyor, AKP’ye ve AKP’li milletvekillerine büyük bir kızgınlık var. Bizler çözüm konusunda projelerimizi ve düşüncelerimizi aktardık. Saadet Partimize büyük bir güven ve teveccüh görüyorum. İlk seçimde bunun sonuçlarını hep birlikte göreceğiz inşallah. Esnafımız, Milletimiz müsterih olsun, 1 yıl içinde bu sorunlar tamamen bitecek, herkesi  Manevi ve finansal açıdan rahatlatacağız inşallah kimsenin şüphesi olmasın. Geçmişte her fırsatta bunu yaptık, yine yapacağız inşallah. Biz bu kardeşlerimizin derdini kendi derdimiz bildik ve çözmekte kararlıyız, kimse bunun önünde duramaz.”

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com