Ana Sayfa GÜNDEM 27 Haziran 2022 361 Görüntüleme

ŞAHİN BAŞKAN’DAN DAVETE İCABET

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları berber esnafının davetine icabet etti.

Elazığ’ın Nailbey mahallesinde erkek berberi olarak hizmet veren Mücahit Baysal ve beraberinde ki esnafın hazırlamış olduğu videolu davete daha önceden sosyal medya hesabı üzerinden yanıt veren Şerifoğulları, esnafın davetine kayıtsız kalmayarak ziyarette bulundu. “ComeTo Baysal-On Şahin Başkan” sloganıyla çekilen video da Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na Elazığspora verdiği desteklerden dolayı teşekkürlerini ileten Berber Esnafı Mücahit Baysal sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu açıklamada;

“Teklifimizi kırmayıp davetimize icabet eden Şahin Şerifoğulları Başkanımıza teşekkürlerimizi iletiyoruz.” ifadelerine yer verdi.

Görüşme sonrası sosyal medya hesabı üzerinden açıklamada bulunan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları;

“Kuaför esnafımız Mücahit Baysal Kardeşimizin davetine icabet ettik. Sohbet edip, çayını içtik. Misafirperverliklerinden dolayı Mücahit Baysal kardeşimize ve çalışanlarına teşekkür ediyor, hayırlı bol kazançlar diliyorum.” dedi.

 

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com