Ana Sayfa GÜNDEM, Uncategorized 5 Temmuz 2022 448 Görüntüleme

BAŞKAN AYGÖREN VE DEVA PARTİSİ MERKEZ İLÇE TEŞKİLATI AKSARAY MAHALLESİ ESNAFI VE VATANDAŞLARI İLE BİRARAYA GELDİ

Deva Partisi Merkez İlçe Başkanı Ali AYGÖREN ve Deva Partisi Elazığ Merkez İlçe Teşkilatı Aksaray Mahallesinde esnaf ve mahalle sakinleri ile bir araya geldi. Ziyarette mahallelinin sorun ve sıkıntılarını dinleyen Deva Partisi Merkez İlçe Teşkilatı vatandaşlarla istişarelerde bulundu. Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Deva Partisi Merkez İlçe Başkanı AYGÖREN;

“04.07.2022 tarihinde Deva Partisi Elazığ Merkez İlçe Teşkilatı olarak Aksaray Mahallesinde bulunan esnaf ve mahalle sakinleriyle bir araya gelerek esnafımızın ve mahalle sakinlerinin sorunlarını ve sıkıntılarını dinledik. Bu gezi kapsamında esnaf ve mahalle sakinlerinin sorunlarına vakıf olduk. Aksaray mahalle sakinleri ve esnaf depremden sonra Aksaray Tokilerinin güney çevre yoluna taşınması nedeniyle mahallenin büyük bir göç verdiğini, mahallenin esnafının zor durumda kaldığını, iş yapamaz ve kepenk kapama noktasına geldiğini, mahallenin nüfus göçü vermesi nedeniyle demografik yapısının bozulduğunu, halen yıkılmayan konutların olduğunu, atıl vaziyette duran evler nedeniyle hırsızlık olaylarının artığını, yıkımı yapılan evlerin molozlarının halen kaldırılmadığını, ilimizde bulunan diğer mahallelerle kıyaslandığında Aksaray mahallesinin her manada hizmet alımında geri kaldığını, alt yapı yetersizliği nedeniyle evlere doğalgaz verilmediğini halbuki aynı istikamette bulunan mahallelerden Ataşehir ve Sürsürü mahallelerinin bu imkandan faydalandıklarını bu nedenlerle mahalle sakinlerinde ikinci plana atıldıkları düşüncesi oluşmuştur. Deva Partisi Elazığ Merkez İlçe Başkanı Ali AYGÖREN ziyaret sonrasında yetkililere seslenerek Aksaray Mahalle sakinlerinin sorunlarına el uzatılması çağrısında bulundu.” ifadelerine yer verdi. 

  

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com