Ana Sayfa GÜNDEM 8 Temmuz 2022 187 Görüntüleme

IŞIKVER” TÜM HEMŞERİLERİMİZİN VE İSLAM ALEMİNİN KURBAN BAYRAMINI TEBRİK EDİYORUM”

MHP Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver Kurban Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımladı. Başkan Işıkver mesajında;

“Bayramlar, dini ve milli duyguların perçinleştiği, toplumsal dayanışma ve kaynaşmanın arttığı, birlik ve beraberlik duygularının doruğa ulaştığı, dargınlıkların ortadan kaldırıldığı, toplum ve aile fertlerinin birbirine daha sıkı sarıldığı müstesna günlerdir.

Fedakarlığın simgesi olan Kurban ibadeti, insanları birbirine yaklaştıran, komşumuzu akrabalarımızı gözetmemize vesile olan anlamlı bir ibadettir. Kestiğimiz kurbanların, yegane amacı fedakârlıktır.

Aynı dinin, aynı inancın neşesinde insanları birleştiren, yürekleri bütünleştiren, kardeşliği pekiştiren, kırgınlıkları onaran ilahi bir armağan olan bayramlarda, iyiliklere ve güzelliklere yönelmeli, yardımlaşma ve dayanışmanın önemini hatırlayarak, ihtiyaç içinde bulunanlara yardım eli uzatılmalıdır.

Bu duygu ve düşüncelerle, bayramın başta ülkemizin bugünlere gelmesinde çok önemli katkısı olan, ülkemizin yarınları için şehadete yürümüş şehitlerimizin ve fedakâr gazilerimizin aileleri olmak üzere, kıymetli Elazığ halkı için, milletimiz ve ülkemiz için dostluk ve barışa, sevgi ve kardeşliğe vesile olması temennisiyle, tüm hemşehrilerimin ve İslam Alemi’nin Kurban Bayramı’nı tebrik ediyor, sağlık, mutluluk ve huzur içerisinde nice bayramlar diliyorum.” ifadelerine yer verdi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com