Ana Sayfa Uncategorized 12 Temmuz 2022 413 Görüntüleme

TÜRK OCAKLARINDA BAYRAMLAŞMA PROGRAMI DÜZENLENDİ

Türk Ocakları Elazığ Şubesi’nde Kurban Bayramı dolayısı ile bayramlaşma programı düzenlendi.Katılımınb yoğun olduğu programda konuşan Türk Ocakları Elazığ Şube Başkanı Vahit Dabak, şehitleri anarak Elazığ’daki basın mensuplarına yapılan saldırıyı kınadı. Dabak konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

”Bizi bu Mübarek Kurban bayramında, Bu Kutlu çatı altında yeniden bir araya getiren yüce Rabbimize şükürler olsun.
Yeryüzünün muhtelif yerlerine dağılmış her daim İslamın Bayraktarı Sancaktarı olan Türk Milletinin ve Türk Devletlerinin’de Mübarek Kurban Bayramını En samimi dileklerimizle yürekten kutluyoruz.
Ellerin ve kalplerin Allaha yöneltilip, dualar ve niyazlarla Kurban vazifesini eda ederken ilk niyazımız Rabbim zulüm ve eziyet çekerek yaşamını sürdüren tüm soydaşlarımıza güç, kuvvet, ve hürriyet ver.
Yüce Rabbim özellikle Türkistanda Çin zulmüne, soykırıma maruz kalan asimile edilmeye çalışılan kardeşlerimizin yar ve yardımcısı ol.
Ülkemizde iç ve dış mihraklar tarafından yönetilen vatan hainlerine, Türk devletinin malum düşmanlarına Polis Asker katillerine fırsat verme diyoruz.
Şahadet şerbeti içmiş bütün kolluk kuvvetlerimize, Terör mağdurlarına Rahmet ve Mağfiret diliyoruz. İlimizde basın mensuplarına yapılan saldırıyı katı bir şekilde kınıyoruz.
TÜRK-İSLAM ALEMİNİN ve BURADA BULUNAN SİZ DOSTLARIMIZIN ŞAHSINDA TÜM HEMŞEHRİLERİMİZİN BAYRAMINI KUTLUYORUZ.”

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com