Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 13 Temmuz 2022 490 Görüntüleme

HARPUTTİMES GÜNDEME GETİRDİ, SAĞLIK BAKANLIĞI DURUMA EL ATTI

HARPUTTİMES GÜNDEME GETİRDİ, SAĞLIK BAKANLIĞI DURUMA EL ATTI

Kanser hastası olan ve aldığı emekli maaşıyla geçinemediğini söyleyen Aziz Hıdır Doğan harputtimes.com ‘a  hastanede tedavi alamadığını belirtmiş ve  sağlık sisteminin eksikliklerini söyleyerek yetkililerden bu konuda yardım istemişti.

HARPUTTİMES  GÜNDEME GETİRMİŞTİ

Halkın adına, özgür ve tarafsız haberleriyle konuyu gündeme getiren harputtimes.com’un etkili haberi Sağlık Bakanlığı’nı harekete geçirdi. Haberimizden sonra Aziz Hıdır Doğan’a ulaşan bakanlık yetkilileri Doğan’ın tedavisi için gerekli desteği sağlamak üzere kendisi ile görüştüler.Sağlık Bakanlığı’ndan kendisini aradıklarını ve hastalığı konusunda bilgi alarak destek sözü verdiklerini ifade eden Aziz Hıdır Doğan harputtimes.com’a duyarlılığından ve etkili haberleri ile kamuoyu oluşturduğundan dolayı teşekkürlerini iletti.

ETKİLİ VE DUYARLI HABERCİLİĞİ İÇİN HARPUTTİMES’E TEŞEKKÜR EDERİM

Sorunun sadece kendisi olmadığını genel olarak emeklilerin, dar gelirli insanların yaşam sıkıntısı çektiğini de dile getiren Doğan şunları söyledi:

‘’ Bundan yaklaşık 20 gün önce harputtimes.com haber sitesi olarak emeklilerin ve sağlık sorunu olan dargelirli vatandaşların sıkıntılarını kamuoyuna anlattınız. Sizin haberiniz üzerine bir kamuoyu oluştu ve Sağlık Bakanlığı’ndan beri aradılar. Hastalığımla ilgili bilgi alarak belgeleri istediler.Ben de belgelerimi yolladım.Tedavim konusunda yardımcı olunacağını söylediler. Harputtimes.com ailesi olarak duyarlı ve etkili bir haber yaptınız. Emeklinin, dargelirlinin , hastaların sesi oldunuz.Yetkililerden duyarlı olmalarını bekliyoruz.Ben hareputtimes.com’a teşekkür ederim.’’

ENGELLİLERE, LÖSEMİ VE ONKOLOJİ HASTALARINA KOLAYLIK SAĞLANSIN

Hastalığının yanı sıra emekli olduğu için geçinemediğini de belirten Doğan , yapılan emekli zammını da değerlendirdi. ‘’Biz emekliler olarak verilen zamdan memnun değil. Bizim beklentimiz emekliye seyyanen zam verilmesidir. Bu zam değil, enflasyon farkıdır. Bu bayramda ikramiyelerimizin artmasını da bekliyorduk.Ama maalesef artmadı bin 100 lirada kaldı. Ülkede asli unsur vatandaştır. Vatandaşa bin lirayı layık görenler kendilerine

20 milyar reva gördüler. Biz emekliler hakkımızı helal etmiyoruz.Halka insinler, vatandasın ne çektiğini görsünler. Engellilere , lösemi hastalarına,onkoloji hastalarına duyarlı olsunlar. Bu hastaların tedavi ve ilaç temininde kolaylık sağlasınlar.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com