Ana Sayfa GÜNDEM 13 Temmuz 2022 568 Görüntüleme

MİLLETVEKİLİ DEMİRBAĞ, YENİDEN REFAH PARTİSİ İL YÖNETİMİNİ VE KÜÇÜK SANAYİ SİTESİ YAPI KOOPERATİFİNİ ZİYARET ETTİ

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Yeniden Refah Partisi İl Yönetimine ve Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi’ne bayram ziyaretinde bulundu.

Ziyarette bulunan Milletvekili Demirbağ,  Elazığ Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Av. Erhun Karakuş, İl Koordinatörü Avukat İbrahim Gök ve partililer tarafından karşılandı.

Ziyaret esnasında açıklamalarda bulunan Elazığ AK Parti Milletvekili Zülfü Demirbağ;

“Daha önceden de gelen talepler vardı TOKİ ile ilgili diğer konutlarla ilgili İnşallah Genel Müdürlükle ve ilgili yerlerle görüşeceğiz, aksayan veyahut hemşehrilerimizi rahatsız eden konular varsa bunlarla ilgili bir çözüm üretmeye çalışacağız. ” ifadelerine yer verdi.

Elazığ Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Erhun Karakuş ziyaret esnasında Elazığ Ak Parti Milletvekili Zülfü Demirbağ’a Zafran TOKİ konutlarında yaşanan sorunları ileterek bu sorunun çözüme ulaştırılmasına yönelik bir adım atılması gerektiğini vurguladı. Başkan Karakuş;

Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Başkanı Erhun Karakuş ise açıklamasında; “Bugün  Yeniden Refah Partisi  Elazığ İl Teşkilatı olarak İlimizin kıymetli Milletvekili Sayın Zülfü Demirbağ Abimizi karşıladık, ağırladık parti binamızda. Tabi bu hem bayram ziyareti hemde bir hayırlı olsun manasında Sayın Vekilimizin bir ziyareti oldu. Biz kendisine ziyaretlerinden  dolayı teşekkür ediyoruz, ayaklarına sağlık diyoruz. Tabi Sayın Vekilimi burada bulmuşkende öncelikle Elazığımız da son günlerde gündeme getirilen TOKİ’nin emlak yönetim şirketinin vatandaşlar üzerinde ki maddi manevi baskısı hususunda kendisine vatandaşın sıkıntılarını ilettik ve çözüm noktası olması sebebiyle talepte bulundu. Yine en son 24 Mayıs’ta kurası çekilen Zafran TOKİ konutlarında bodrum 1 ve bodrum 2 konutlarının dahil edilmesi nedeniyle mağduriyet yaşayan hemşehrilerimizin burdaki mağduriyetlerini Sayın Vekilimize biz ilettik. Konuyla ilgili çözüm olursa hem vatandaşlarımızın bir problemi çözülmüş olur hem de Sayın Vekilimiz yapmış olduğu görevin gereği olarak hemşehrilerin vatandaşların bir problemine bir çözüm bulmuş olur. Bizde burada aracı olarak talepte bulunan bir makam olarak bir vesile olmuş oluruz. ” dedi.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com