Ana Sayfa GÜNDEM 23 Temmuz 2022 399 Görüntüleme

YENİDEN REFAH PARTİSİ KADIN KOLLARI’NİN KEBAN VE BASKİL ZİYARETLERİ KAPI TARAMASI VE HALK BULUŞMASI

Yeniden Refah Partisi Kadın Kolları Keban ve Baskil ilçelerinde ziyaretlerde bulundu. Yeniden Refah Partisi Kadın Kolları Genel Merkez Elazığ İl sorumlusu Deniz Zeren Kar, Kadın Kolları İl Başkanı Terkine KERTİ  ve beraberinde ki yönetim kurulu üyeleri Keban ve Baskil ilçelerinde kapı kapı gezerek Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr.Fatih Erbakan’ın selamlarını ilettiler.

Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Yeniden Refah Partisi Kadın Kolları İl Başkanı Terkine KERTİ;

“Yeniden Refah Partisi Kadın Kolları Genel Merkez Elazığ İl sorumlumuz Deniz Zeren KAR ile birlikte Kadın Kolları İl Başkanımız Terkine KERTİ ve yönetim kurulu üyeleri Baskil ve Keban ilçelerimizi ziyaret ederek kapı taraması yapmış hanımlarla birebir görüşüp Yeniden Refah Partisi Genel Başkanımız Dr.Fatih Erbakan’ın selamlarını iletmişlerdir.

Erbakan Hocamızın yıllar önce söylediği küresel dış güçlerin, ülkemiz ve İslam alemi üzerinde oynanan oyunların bir bir gerçekleştiğini biz Yeniden Refah Partisi iktidarında ise bu oyunları bozarak Aile yapımızın temeline konulan dinamit niteliğindeki 6284 Sayılı Kanun, Süresiz Nafaka ve Çocuk Haczi gibi yanlış uygulamalara da bir an evvel son verecek Milli Görüş iktidarında bütün kanunlarımızı milletimizin ruhuna uygun yapacağız

Yeniden Refah Partisi Kadın Kolları olarak üye standları açarak ve her hafta ilimizde ve ilçelerimizde kapı taramaları, dernek, vakıf ve siyasi parti ziyaretleri yaparak çalmadık kapı dokunmadık kalp bırakmadık ve bırakmayacağız artık Yeniden Refah Partisi’nin var olduğunu, artık Umut var olduğunu bununla birlikte ciddi bir teveccühün ve partimizin her geçen gün üyeliklerinin arttığını görmekteyiz.” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com