Ana Sayfa GÜNDEM 27 Temmuz 2022 277 Görüntüleme

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları; esnaf, vatandaş ve mahalle ziyaretlerine devam ediyor.

Bu kapsamda pazartesi pazarını ziyaret eden Başkan Şerifoğulları, pazarcı esnafı ile bir araya gelerek hayırlı işler temennisinde bulundu. Hem vatandaşla hem de esnafla sohbet edip talepleri dinleyen Başkan Şerifoğulları, esnafı yapılan hizmetler hakkında bilgilendirdi.
Başkan Şerifoğulları’na pazar konusunda ve diğer konularda isteklerini belirten esnaflar ise yapılan çalışmalardan dolayı memnuniyetlerini dile getirerek teşekkür ettiler.

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI: “SORUNLARI YERİNDE TESPİT ETMEK ADINA MAHALLE ZİYARETLERİNİ ÖNEMSİYORUZ”
Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, pazartesi pazarı ziyaretinin ardından Karşıyaka Mahallesi’ne geçerek esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.
Mahalleyi gezen, ihtiyaçları yerinde tespit ederek çözüm noktasında değerlendirmelerde bulunan Başkan Şerifoğulları, mahalle sakinleriyle çalışmalarına ve projelerine ilişkin istişarelerde bulundu.
Mahalle sakinlerinin yoğun ilgisiyle karşılanan Başkan Şerifoğulları; daha kaliteli, yaşanabilir bir şehir hedefiyle Elazığ’ın bütün mahallelerine adil hizmet götürme noktasında bu ziyaretleri çok önemsediğini söyledi.
Başkan Şerifoğulları, daha sonra vatandaşların istek ve taleplerini dinleyerek ziyaretlerini sonlandırdı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

ELAZIĞ’DA DEPREM

ELAZIĞ’DA DEPREM

Tema Tasarım | Osgaka.com