Ana Sayfa GÜNDEM 27 Temmuz 2022 351 Görüntüleme

YUKARI PALU MAHALLEMİZDE İSTİNAT DUVARI YAPIMI

Palu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, tarafından Yukarı Palu Zeve mahallesinde yapılan yol çalışmalarından dolayı istinat duvar yapımı için kullanımdan oluşan tehlikeleri ortadan kaldırmak amacıyla başlattığı yol genişletme, beton ve istinat duvar çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Çalışmalar hakkında bilgi veren Palu Belediye Başkanı Bekir YILDIRIM; halka en iyi hizmeti sunmak için çalışmalara aralıksız devam edildiğini belirtti.

YILDIRIM; “Yol açma ve genişletme alanında toprak kayması sonucu çevre kirliliğine ve yolların bozulmasına neden olan yol kenarına istinat duvarı örme çalışması yapılarak çevre kirliliğinin önüne geçiyoruz. Yol güvenliğini sağlamak amacıyla ihtiyaç duyulan bölgelerde 500 mt beton veya taş duvarla istinat çalışmalarını gerçekleştiriyoruz. Halkımız için kentimizde alt ve üst yapı sorunlarını çözmek için çaba gösteriyoruz. İstinat duvarı yapımından sonra yolda büyük ölçüde genişlik sağlanmış olacaktır. Bu yolların genişletilmesi ve istinat duvarlarının tamamlanması ile hem yol genişlemiş olacak hem de bazı tehlikeler ortadan kalkmış olacaktır. Palu halkını daha iyi ve güzel bir kente kavuşturmak için belediye ekiplerimiz çalışmalarını tüm hızıyla devam ettiriyor” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com