Ana Sayfa GÜNDEM 29 Temmuz 2022 268 Görüntüleme

DEVA PARTİSİ, TARIM VE HAYVANCILIK ALANINDA FAALİYET GÖSTEREN KURUM YETKİLİLERİ VE VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ

Deva Partisi Elazığ İl Teşkilatı , #Devatarlada isimli çalışması ile, şehrimizdeki ilgili kurum ziyaretleri ile birlikte ,Yurtbaşı ve Yazıkonak Beldelerinde çiftçi ve besicilerle bir araya geldi. İl Başkanı Mehmet KANGAL ve beraberindeki partililer, vatandaşın sorunlarını ve taleplerini dinleyerek , partilerinin bu konudaki çalışmaları hakkında bilgilendirmede bulundular. İl Başkanı Mehmet KANGAL yaptığı değerlendirmede
” Ülkemizin olduğu gibi ilimizin de en büyük problemlerinden biri olan tarım ve hayvancılık gün geçtikçe erimekte, kalkınmamız için önem sıralamasında ilk başlarda yer alan bu alanlardaki yanlış ve eksik politikalar nedeniyle , çiftçimiz ve hayvancılıkla uğraşan vatandaşımız artık üretimden vazgeçmekte, maliyetleri karşılamadığı için toprağını ve ahırını boş bırakmaktadır . Mazot, gübre , tohum, yem, elektrik gibi ana kalemlerdeki olağanüstü artışlar nedeni ile , artık üretemeyen vatandaşlarımız , acilen yeterli destek paketleri ve doğru politikalarla tarım ve hayvancılığın hakettiği seviyelere gelmesini istemektedirler. Yıllar boyunca ihmal edilen , önemsiz görülen tarım ve hayvancılık ile ilgili Deva Partisi olarak hazırlamış olduğumuz eylem planımızla birlikte , Cumhuriyetin kuruluş yıllarında olduğu gibi yeniden bir kalkınma hamlesi başlatacağız. Acil olarak ilk 90 ve 360 günde uygulanması gereken tedbirlerle birlikte kırsal kalkınmaya yönelik etkili adımlar atarak , bu alanda istenilen rahatlamayı sağlayacağız. Vatandaşlarımız hiç merak etmesinler, Deva Partisi olarak, planlarımız çözüm önerilerimiz hazır bir şekilde seçime hazırlanıyoruz. Milletimizden yetkiyi aldığımız zaman ülkemizin refah seviyesinin nasıl hızlı bir şekilde üst seviyelere çıkacağını hep birlikte göreceğiz .” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com