Ana Sayfa GÜNDEM 29 Temmuz 2022 635 Görüntüleme

ERZURUM-ERZİNCAN KARAYOLU ÜZERİNDE İSTİKAMET EDEN ARAÇ SEYİR HALİNDEYKEN ALEV ALDI

Dün akşam 22.20 sıralarında Erzurum – Erzincan karayolu üzerinde istikamet eden araç seyir halindeyken alev aldı. Kısa süre içerisinde alevler arasında kaybolan araç yoldan geçen sürücüler arasında paniğe neden oldu.

Dün akşam Erzurum- Erzincan karayolu üzerinde seyir halinde olan araç alev aldı. Karayolu üzerinde kısa sürede alevler arasında kalan araca ilk müdahale yoldan geçen diğer sürücülerden geldi. Her ne kadar diğer sürücüler araçlarında bulunan yangın söndürme tüpleri ile  müdahale etse de araç kısa sürede kullanılmayacak hale geldi.

Edinilen bilgilere göre araçta çıkan yangının nedeni henüz belirlenemezken meydana gelen yangında herhangi bir can kaybı olmadığı belirtildi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

BEDİRHAN KAYA TÜRKİYE 3. SÜ

BEDİRHAN KAYA TÜRKİYE 3. SÜ

Tema Tasarım | Osgaka.com