Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 1 Ağustos 2022 272 Görüntüleme

KARAKUŞ: MİLLİ GÖRÜŞ YENİDEN İKTİDARA GELEREK HER KESİMDEN HALKIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRECEKTİR

Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Teşkilatı kadın kolları geçtiğimiz günlerde üye standı açarak üye kaydı almıştı. Daha sonra İl Teşkilatı Arıcak ve Erimli Beldesi ve Alacakaya İlçelerini ziyaret ederek esnaf ve vatandaşları dinlediler.

Ziyaretlere ilişkin olarak Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Erhun Karakuş değerlendirmede bulundu. Karakuş yaptığı açıklamada halkın ve esnafın dertlerini sıkıntılarını dinleyerek, ülkenin içinde bulunduğu ekonomik krizin neticesi olarak alım gücünün düşmesi, kırsal alanda tarım ve hayvancılığın bitme sebeplerini buna ilişkin olarakta çözüm önerilerini ilettiklerini söyledi. Karakuş’un açıklaması şöyle:’’ Yeniden Refah Partisi İl Teşkilatı olarak geçen hafta içinde kadın kollarımız üye standı açmış haftasonu ise Arıcak ve Erimli Beldesiyle, Alacakaya ilçesinde esnaf ve vatandaşlarla buluşmuş Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan’ın selamlarını kendilerine ilettik. Ziyaretlerimiz esnasında Halkın ve esnafın dertlerini sıkıntılarını dinleyerek ülkenin içinde bulunduğu ekonomik krizin neticesi olarak alım gücünün düşmesi, kırsal alanda tarım ve hayvancılığın bitme sebeplerini buna ilişkin olarakta çözüm önerilerimizi kendileriyle paylaştık partimizin ilimiz ve ilçelerimiz için hazırlamış olduğu ağır sanayi fabrikaları ve tarım, hayvancılık, eğitim, ekonomi alanında ki projelerimizi vatandaşlarımızla paylaştık.

Gittiğimiz her yerde vatandaşlarımızdan  Yeniden Refah Partisine karşı yoğun bir ilgi ve teveccühle karşılaşıyoruz bununla birlikte partimize katılımların her geçen gün arttığını kurtuluşun ise Yeniden Refah’ta ve Yeniden Erbakan’da gördüklerinin açık bir fotoğrafıdır.

İnşallah Millî Görüş ilk seçimlerde iktidara gelerek tıpkı 54. ERBAKAN hükümetinde olduğu gibi yeniden bolluk ve bereket getirecek ve her kesimden milletimizin yüzünü güldürecektir.’’

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com