Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 3 Ağustos 2022 260 Görüntüleme

BULUT: TÜM PROJELERİN NİHAYETLENMESİ İÇİN BİRLİKTE ÇALIŞIYORUZ

AK Parti MKYK Üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut Elazığ İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yiğit’i İl Müdürlüğün’de ziyaret etti

Ziy aretinde  önümüzdeki eğitim öğretim yılında başarı temennilerini ileten Bulut, Elazığ’da  yenilenen okulların yanında inşası devam eden ve yeni inşa edilecek okullar konusunda istişarelerde bulundu.

Bulut’un görüşmeye dair açıklaması şöyle: ” İl Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Mehmet Yiğit’i İl Müdürlüğün’de ziyaret ettik. Bu vesilesiyle eğitim camiamıza önümüzdeki eğitim öğretim yılında başarılar ve kolaylıklar diliyorum.

İlimizde yenilenen okulların yanında inşası devam eden ve yeni inşa edeceğimiz okullar var.

Milli Eğitim Müdürlüğü İl Hizmet Binası, öğretmenevi de inşaa programı kapsamında olan projeler arasında.

Milli Eğitim İl Müdürlüğümüz şehrimizin eğitim altyapısını teknik ve fiziki açıdan güçlendirmek için bir çok proje yönetiyor. Tüm bu projelerin bir an önce nihayetlenmesi için birlikte çalışıyoruz.
Milli Eğitim İl Müdürlüğümüzü ziyaretimizde yürütülen çalışmalar ile ilgili genel değerlendirme yapma imkanı bulduk. Bakanlık ve ilgili kurumlar nezdinde yürüttüğümüz çalışmalar projelerde ciddi mesafe almamızı sağladı.
Özellikle yeni okulları şehrimize kazandırmak için tüm süreci titizlikle ve yakından takip ettiğimizin bilinmesini istiyorum.

Milli Eğitim İl Müdürümüz Sn. Mehmet Yiğit’e ve mesai arkadaşlarına muvaffakiyetler diliyorum.”

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com